Evo koliko košta tretman posle kojeg je čovek umro, a daju i garancuju!

Autor:

Hronika

11.07.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Migrene, vrtoglavice, glavobolje, bolovi, neraspoloženje, zabrinutost, strahi nelagodnost su razlog za namestanje atlasa, navode sa klinike na kojoj je neseecni covek trazio pomoc ne sluteci sta ga čeka.

Evo koliko košta tretman posle kojeg je čovek umro, a daju i garancuju!

Foto: pexels.com

Namestanje prvog vratnog pršljena atlasa košta na akciji 11. 500 dinara s obećanjem, odnosno garancijom da će biti pouzdanu sigurno i stručno. Ipak, regularna cena tretmana je skoro duplo skuplja i iznosi 20.000 dinara.

Sve ovo piše na sajtu klinike Balans medika klinike sa koje je Milan Dj. hitno prevezen 24. marta na Institut za ortopediju na Banjici nakon nameštanja atlasa.  Bio je u komi do subote 9. jula , kada je preminuo.

- Umesto da reši svoje probleme i da prema obećanju sa klinike poboljša kvalitet svog života pacijent se ukočio na privatnoj klinici i po prijemu u bolnicu konstatovana mu je fraktura prvog pršljena. On je odmah uveden u veštačku komu i lekari su pratili njegovo stanje, ali je za vikend preminuo - prepričava izvor Republike.

Njegovo telo je poslato na obdukciju, a po prijemu izvestaja o obdukciji Više javno tužilaštvo ce oceniti da li  ima elemenata krivicnog dela i u cijoj je nadleznosti krivica.
Na telefone Balans medike niko se ne javlja, nakon prve informacije medijima da lude od poziva i da upravo proveravaju detalje slučaja.

S druge strane na njihovom sajtu piše istaknuto da atlas namesta samo jedan doktor, a njegova biografija je impozantna,  bar na papiru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading