DEDA (72) U BMV-U DIVLJAO NA AUTO-PUTU: Na delu gde je ograničenje 80 vozio preko 180 na sat!

Autor:

Hronika

09.07.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda je vozio brzinom od 182,5 km/h.

DEDA (72) U BMV-U DIVLJAO NA AUTO-PUTU: Na delu gde je ograničenje 80 vozio preko 180 na sat!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u Novom Sadu, isključili su dvojicu vozača iz saobraćaja i protiv njih podneli prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje, saopštio je MUP.

Policija je danas, presretačem, u 14.33 časa, na putu Novi Sad - Zrenjanin, zaustavila sedamdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom „bmv“ brzinom od 182,5 kilometara na čas, na delu gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Takođe, policija je na Petrovaradinu u Račkoj ulici, presretačem zaustavila vozilo „kia“ kojim je upravljao četredsetsedmogodišnji muškarac, koji je najpre preticao kolonu od deset vozila preko neisprekidane linije koristeći saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, a potom je, na raskrsnici sa Bukovačkim putem, prošao na crveno svetlo semafora, naveo je MUP.

Nasilničkom vožnjom, prema propisu, smatra se ponašanje vozača koje krši saobraćajne propise. Vozač ne vodi računa o bezbednosti drugih vozača.

Nasilnička vožnja jednog vozača može ugroziti veliki broj drugih učesnika u saobraćaju. Reč je pre svega o nepromišljenom ponašanju za volanom povezanom sa kršenjem saobraćajnih propisa.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading