SREĆNA SAM ŠTO JE UMRO, MNOGO MI DRAGO! Žrtva Malčanskog Berberina otvorila dušu: Sam je sebe ZAKOPAO!

Autor: Republika

Hronika

08.07.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica M. K. koju je Ninoslav Jovanović obljubio otkrila je kako se oseća nakon što je njen mučitelj skončao u zatvoru.

SREĆNA SAM ŠTO JE UMRO, MNOGO MI DRAGO! Žrtva Malčanskog Berberina otvorila dušu: Sam je sebe ZAKOPAO!

Foto: ST/N. MANDIĆ/MUP Srbije/FaceApp

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski Berberin je 20. decembra 2019. godine oteo, mučio i obljubio tada 12-godišnju devojčicu M. K.

Jovanović je 5. avgusta prošle godine osuđen na doživotnu robiju, a u četvrtak uveče je preminuo u Opštoj bolnici u Požarevcu u koju je prebačen nakon što mu je pozlilo u zatvorskoj jedinici.

Devojčica koju je Jovanović mučio i maltretirao nije krila zadovoljstvo kada je saznala da je njen mučitelj umro, prenosi Informer.

- Mogu da kažem da sam srećna što je on umro i što sam se napokon otkačila od nekog ko me je mučio deset dana. Nakon što je on umro mnogo mi je lakše, spustila sam dole taj teret. Nekako mi je sad drago, sam je sebe zakopao dole. Drago mi je, ne mogu da opšiem koliko sam srećna - ponavljala je devojčica posle neopisive torture, koju je u decembru 2019. godine preživela kao žrtva serijskog silovatelja.

Njen otac Robert Karimanović je reagovao bez emocija, smirenim glasom, i rekao da je Malčanski berberin dobio ono što je zaslužio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading