BUKTI POŽAR KOD ČAČKA! Izgoreo objekat od 500 kvadrata, vatrogasci se satima bore sa vatrenom stihijom!

Autor:

Hronika

07.07.2022

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VELIKI požar izbio je u selu Miokovci kod Čačka u krugu porodičnog domaćinstva, kada se zapalio objekat u kom se nalazilo seno.

BUKTI POŽAR KOD ČAČKA! Izgoreo objekat od 500 kvadrata, vatrogasci se satima bore sa vatrenom stihijom!

Foto: Foto; RINA

Na lice mesta odmah po dojavi, oko 20 sati, upućena su tri vatrogasna kola, a sa vatrenom stihijom se duže od sat vremena bori se 10 vatrogasaca.

- Ugledali smo ogroman plamen, čitavo nebo u trenutku je postalo narandžasto. Ovakav požar nikada pre se nije desio u nekom od domaćinstava u našem selu. Dim se video čak i u Čačku koji je udaljen preko deset kilometara - kaže za RINU meštanin sela Miokovci.

Za samo sat vremena vatra je do temelja progutala objekat od skoro 500 kvadrata, vatrogasci se nadljudskim naporima bore da lokalizuju požar kako se ne bi proširio na susedne objekte.

- U selu vlada prava pometnja, svi su se uplašili. Još uvek nije poznat uzrok požara, ali unutra je bila ogromna količina sena. Sada je od svega ostao samo pepeo - dodaju meštani.

Saobraćaj se kroz selo Miokovci odvija jednom kolovoznom trakom, jer su na ovom delu puta parkirana vatrogasna vozila, prenosi RINA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading