EKSKLUZIVNO! Belivukov čovek priznao krivicu: Srđan Lalić se danas izjasnio u sudu

Autor: Adelarda Popović/M.Š.

Hronika

06.07.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnik klana Veljka Belivuka Srđan Lalić danas se izjasnio u sudu i priznao krivicu

EKSKLUZIVNO! Belivukov čovek priznao krivicu: Srđan Lalić se danas izjasnio u sudu

Foto: Tanju/R. Prelić, E-Stock, privatna arhiva

Srđan Lalić

Pripadnik klana Veljka Belivuka Srđan Lalić danas je priznao krivicu.

On je u sudu naveo da će se detaljno izjasniti o svemu. 

Lalića su odmah odvojili iz sudnice, i sklonili ga od ostalih optuženih. On će nakon ovoga dobiti status okrivljenog svedoka.

Svi okrivljeni su rekli da nisu krivi.

Srđan Lalić je, podsećanja radi, jedan od pripadnika Belivukovog klana koji je pozirao nasmejan na fotografijama iz kuće strave u Ritopeku, takozvane klanice gde su ubijane i samlevene brojne žrtve, kao i pripadnici ovog klana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Fotografija Lalića i belivuka sa žrtvom

Nakon hapšenja Lalić je izjavio da je po zanimanju IT inženjer i da je završio privatni fakultet. Nije iznosio odbranu, ali je rekao da mesečno od bitkoina zarađuje oko 1.300 evra i da nema nikakve veze sa zločinima. Mada je pokušao da se predstavi kao stručnjak za računare, posle prikupljanja dokaza, on se dovodi u vezu sa surovim ubistvima Aleksandra Gligorijevića, Lazara Vukićevića i Milana Ljepoje.

Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu danas je izjašnjavanjem o krivici optuženih, nastavljeno pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading