SPREČENA TRAGEDIJA! Policija sa Čukarice "skinula" mladića sa vešala!

Autor:

Hronika

06.07.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci sa Čukarice spasili su još jedan mladi život! Službenici Nacionalnog centra za seksualno i reproduktivno zdravlje pozvali su u utorak ujutru policijsku stanicu na Čukarici i prijavili da jedan njihov korisnik želi da izvrši samoubistvo

SPREČENA TRAGEDIJA! Policija sa Čukarice "skinula" mladića sa vešala!

Foto: pixabay.com

 - Objasnili su kako je taj korisnik poslao poruku centru u kojoj je naveo da mu je jako teško i da postoji šansa da će pokušati da se ubije - navodi izvor Informera.

Prema njegovim rečima policijska patrola odmah se uputila na adresu na Banovom brdu na kojoj živi muškarac star oko 30 godina, korisnik centra.

- Dvojica policajaca ušla su u stan koji koristi i zatekli ga u dosta lošem psihičkom stanju. On se nagutao lekova, a pre toga je okačio omču o cev u predsoblju gde je planirao da se obesi - dodaje on.

Hrabri policajci odmah su odgovorili muškarca od suicidnih misli, pozvali Hitnu pomoć i sačekali dolazak lekarske ekipe.

Sanitet je prevezao nesrećnog muškarca na Vojnomedicinsku akademiju, na odeljenje toksikologije gde mu je pružena pomoć. Nakon toga je prevezen u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević" gde je zadržan na lečenju. 

KAKO POTRAŽITI POMOĆ

Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva

Telefon: 011/7777000

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Crnogorska 2/16, Savski Venac, Beograd

Telefon: 064 2288885

Email: kontakt@psihocentrala.com

Centar Srce

Telefon: 0800-300-303

Email: vanja@centarsrce.org.

Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Višegradska 26, Beograd

Centrala 011/3636400

Institut za mentalno zdravlje

Palmotićeva 37, Beograd; telefon: 011/3307 500

Paunova 2; telefon: 011/2666 166, 011/2664 555

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading