UBIO KOMŠIJU ZBOG DŽOGERA?! Detalji ubistva u Novom Sadu: Prvo se tukli na stepenicama, pa je Jovo pobegao na terasu! Tu ga je Mirko napao nožem1

Autor:

Hronika

05.07.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo u Ljermontovoj na novosadskoj Grbavici dogodilo se sinoć kada je Mirko M. (66) nožem napao komšiju Jova S. (75) na zajedničkoj terasi na koju je, prema rečima komšija, ubijeni pobegao da se spasi.

UBIO KOMŠIJU ZBOG DŽOGERA?! Detalji ubistva u Novom Sadu: Prvo se tukli na stepenicama, pa je Jovo pobegao na terasu! Tu ga je Mirko napao nožem1

Foto: ST/P. DIVAC

Svađa komšija koja se protekle noći završila ubistvom počela je još u ranim jutarnjim časovima, da bi uveče iz fizičkog obračuna došla do najgoreg ishoda – smrtnog.

Naime, Mirko M. (66) nožem je napao Jova S. (75) na zajedničkoj terasi, na koju je, prema rečima komšija ubijeni pobegao kako bi se spasao.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (66) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo i

Sve je počelo još ujutru, kada je Jova tražio džoger iz zajedničkog WC-a. Nije imao ključ, a Mirko jeste. Njih dvojica inače nisu bili u dobrim odnosima i često se dešavalo da ne govore – rekao je jedan od komšija.

Kako navodi, Mirko nije želeo da da ključ od WC-a, kako bi Jova uzeo briska, a čitava njihova svađa je kulminirala time da Jova pozove policiju.

Uveče je Mirko sedeo kod komšija, pio je alkohol, a nije tačno da su njih dvojica zajedno pili na terasi – navodi ovaj komšija.

Prema njegovim rečima, sitne uvrede i provokacije su se nastavile tokom večeri, da bi negde blizu 20 časova došlo do fizičkog obračuna kod stepenica na prvom spratu, na kom su obojica stanovali.

Prvo su se tukli kod stepenica, tačnije Mirko je udarao Jovu, a on je krenuo da beži prema terasi. Verovatno se nadao da će uspeti da pobegne ili da će Mirko odustati. Kako sam ja čuo, tu na terasi ga je napao nožem – a video sam da je Hitna pomoć stigla jako brzo – navodi komšija ubijenog i njegovog napadača.

On dodaje da obojica u toj zgradi žive više od 30 godina i da su obojica živeli sami.

Mirko je često bio pijan, ponekad je dolazila i policija, ali ne znam zbog čega su ga tada privodili. Sa Jovom najčešće nije govorio, a kada jeste, svađali su se oko sitnih stvari – zaključuje.

Da je Hitna pomoć bila gotovo odmah na licu mesta, potvrdio je i portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj. On je rekao da je poziv primljen u 20.05 časova, te da je na licu mesta urađena inicijalna reanimacija da bi odmah potom Jovo S. bio prevežen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Nakon napora lekara u KC Vojvodine, povređeni je preminuo, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading