OSTAVILA JE OPROŠTAJNO PISMO! Nema naznaka da je smrt nastupila nasilnim putem, u blizini pronađene i njene lične stvari!

Autor:

Hronika

03.07.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je telo starije žene izvučeno iz Zapadne Morave u blizini sela Mrčajevci i obavljenog uviđaja, pretpostavlja se da smrt nije nastupila nasilnim putem i da je u pitanju samoubistvo.

OSTAVILA JE OPROŠTAJNO PISMO! Nema naznaka da je smrt nastupila nasilnim putem, u blizini pronađene i njene lične stvari!

Foto: RINA

- U blizini mesta gde je isplivalo njeno telo, poranađene su njene lične stvari i oproštajno pismo. Identitet nastradale nije zvanično potvrđen - rekao je za RINU izvor iz istrage.

Zbog stanja u kom se telo nalazilo, očevidci kažu da je sigurno već nekoliko meseci bilo u vodi.

- Najverovatnije je skočila u Moravu kad je reka bila duboka i vodostaj visok. Telo se zakačilo za noseće stubove mosta. Sada kad je tokom visokih temperatura vodostaj opao vidno je stajalo na površini vode i tako su ga uočili ribari - dodaje izvor.

Podsetimo, telo su primetili pecaroši i oni su odmah alarmirali policiju. Na lice mesta izašli su i vatrogasci koji su izvukli nesrećnu ženu iz vode. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading