Veo misterije obavijen oko pokušaja ubistva u Arilju! Zaleteo se i velikom brzinom namerno udario momka! Da li je meta bio neko drugi?!

Autor:

Hronika

03.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto je I.A. (39) iz Arilja prekjuče rano ujutro automobilom pokušao da ubije B.N. (29), koji je ovom prilikom zadobio teške povrede glave opasne po život, u gradu na Moravici i Velikom Rzavu niko ni juče nije znao da objasni.

Veo misterije obavijen oko pokušaja ubistva u Arilju! Zaleteo se i velikom brzinom namerno udario momka! Da li je meta bio neko drugi?!

Foto: Tanjug/S. ILIĆ

Policijska traka

Tek, jedna od priča koje kruže gradom, a koja nema potvrdu, je da I.A. uopšte vozilom nije ciljao B.N. nego njegovog prijatelja sa kojim se kretao trotoarom.

U subotu oko tri sata B.N. se sa jednim drugom vraćao iz grada kada je Ulicom Stevana Čolovića prošao I.A. u svom BMW-u. Navodno, I.A. je kroz otvoreni prozor, zbog nekih nesporazuma od ranije, uvredio B.N. na šta mu ovaj nije ostao dužan. Potom je I.A. nastavio da se kreće u istom pravcu, da bi posle 50-100 metara naglo okrenuo vozilo i zaleteo se prema B.N. i njegovom drugu. Velikom brzinom je iz svoje prešao u suprotnu traku i preko nje izleteo na trotoar gde je udario B.N, piše Blic.

Foto: instagram.com/printscreen

Hitna pomoć ilustracija

Od siline udara povređeni Ariljac je pao na astalt, izgubio svet i počeo da krvari. Vozilom hitne pomoći najpre je prevežen u Užice odakle je odmah upućen u Klinički centar Beograd. Prema poslednjim informacijama iz ove ustanove B.N. je u veštačkoj komi, a dijagnostikovani su mu prelom baze lobanje, nagnječenje mozga i krvarenje u mozgu.

Kako se I.A. (39) u policiji branio ćutanjem, za sada se ne zna zašto je kolima krenuo na B.N, kao i da li je on slučajna žrtva. Jedna od čaršijskih priča je da I.A. nije hteo da naudi B.N, već mladiću koji se nalazio u njegovom društvu, a koji je uspeo da se izmakne u stranu kada je BMW izleteo na trotoar. Ova priča nema zvanično pokriće, premda je Policijska uprava Užice u saopštenju navela da je I.A. zbog narušenih međuljudskih odnosa vozilom „namerno udario 29-godišnjeg muškarca iz Arilja koji se kretao kao pešak“.

Foto: youtube.com

Uviđaj ilustracija

Od toliko neproverenih priča koje kruže Ariljem, „najglasnija“ je ona o neraščišćenjim računima zbog devojke, s tim da i ona ima dve podverzije. Po prvoj, I.A. je zbog devojke bio u svađi sa B.N, po drugoj sa njegovim prijateljem.

Za sada je najvažnije, pričali su juče zgroženi Ariljci, da B.N. prebrodi teške povrede i preživi.

Negudo posle nesreće u Ulici Stevana Čolovića I.A. je uhapšen i njemu je juče sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvo zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Utvrđeno je da je u vreme izvršenja nedela bio pod dejstvom alkohola, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading