VUKAO JE ZA RUKAV I HTEO DA JE VODI NA PIĆE! Majka upozorila meštane Koteža: Stariji muškarac joj dva dana pratio ćerku (12), pa je presreo!

Autor:

Hronika

03.07.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uplašena majka podelila je priču na društvenoj mreži i navela da je policija reagovala.

VUKAO JE ZA RUKAV I HTEO DA JE VODI NA PIĆE! Majka upozorila meštane Koteža: Stariji muškarac joj dva dana pratio ćerku (12), pa je presreo!

Foto: Shuttestock

- Kotežani, vodite računa o deci – ovo je samo početak alarmante poruke koja je osvanula u jednoj zatvorenoj Fejsbuk grupi, a koju je objavila jedna mama.

Ona je navela da je u večernjim satima, oko 20:30 časova, čovek star oko 60 godina zaustavio njenu ćerku staru 12 godina i vukao je za ruku da je “vodi na piće”.

Pre dva dana je zaustavio da joj kaže da je jako lepa, a onda je pratio dva dana da bi je zaustavio kod Marijela. Pozvala sam policiju i oni su otišli da ga traže. Šokirana od cele situacije ostala sam da sedim na terasi sa ćerkom, mojom majkom i komšijom. Slučajno smo pogledali ko prolazi ulicom i videli čoveka duge sede kose vezane u rep u crnoj majici i crnim pantalonama. Pitala sam ćerku da li je to taj čovek i ona mi je potvrdila da jeste. Trčali smo da ga zaustavimo, komsija je uzeo štanglu jer je krenuo da beži. Držali smo ga dok je stigla policija – napisala je ona sinoć i dodala da ujutru odvesti dete da da izjavu.

Ako je zaustavio još neko dete, prijavite obavezno – apelovala je uplašena majka.

Komentari na objavu majke bili su takvi da su svi bili mišljenja da je roditelji trebalo da preuzmu “pravdu” u svoje ruke i da se obračunaju sa njim fizički.

Jedan od komentara bio je:

Slikajte ga ako možete da ga vidmo i mi drugi, da možemo kad god ga vidimo da ga uhvatimo za ruku - prenosi Alo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading