OBRAČUN MIGRANATA! Ima poginulih i teško povređenih, ČAK I MALOLETNIKA! Iz šume su se čuli rafali: Stiglo više od 15 vozila Žandarmerije i policije!

Autor:

Hronika

02.07.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam migranata iz Avganistana i Pakistana sa različitim povredama prevozeno je jutros posle sedam sati u subotičku bolnicu iz naselja Makova sedmica, gde je od njih jedna osoba odmah preminula. Među povređenima je i tinejdžerka stara 16 godina, a pretpostavka je da ima još maloletnih lica.

OBRAČUN MIGRANATA! Ima poginulih i teško povređenih, ČAK I MALOLETNIKA! Iz šume su se čuli rafali: Stiglo više od 15 vozila Žandarmerije i policije!

Foto: ST/P. DIVAC

- Došlo je do pucnjave u u ranim jutarnjim časovima u šumi na Makovoj sedmici. Bilo je malo pre sedam sati. Za sada se zna da je jedna osoba preminula i da je najmanje jedna teško povređena od sedam prevezenih u bolnicu. Sa krvavim glavama, rukama i nogama i stomaka migrante je hitna odvezla u bolnicu. Pošto su se pucnji jasno čuli iz šume, policiji je naloženo da nosi pancire - ispričao je meštanin za Republiku i dodao da je najmanje 15 vozila policije i Žandamerije odjurilo u šumu nakon pucnjave. 

Građani Subotice ne kriju da su uplašeni za sopstvenu bezbednost zbog učestalih sukoba i vandalizma migranata u njihovom mestu.

- Danima, od jutra do mraka, taksi vozila somborskih tablica prolaze ovuda i odvoze migrante u šumu. Policija ih vraća iz te šume, ali oni se posle sat vremena ponovo vrate. Galame, svađaju se i uopšte nije prijatno znati da su tu - kazao je Mirsad Nalić predsednik MZ Makova sedmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
???

02.07.2022 12:15

kako je bre moguće da mi sve to dozvolimo?