OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: U Veliko Trnjanu desilo se teško ubistvo! Naređena obdukcija i DNK analiza!

Autor:

Hronika

01.07.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasilo se Više javno tužilaštvo nakon što je u pomoćnoj zgradi u selu Veliko Trnjane pronađen leš muškarca zabetoniran i zazidan.

OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: U Veliko Trnjanu desilo se teško ubistvo! Naređena obdukcija i DNK analiza!

Foto: ST/P. DIVAC

Policija vrši uviđaj

Više javno tužilaštvo u Leskovcu zvanično je saopštilo da se u selu Veliko Trnjane kod Leskovca dogodilo teško ubistvo muškarca koje oni vode kao NN lice, a za koje se veruje da je u pitanju Ivan Stojanović (40).

Sumnja se da je Ivana ubila supruga Biljana Stojanović (38), najverovatnije sekirom, a njegovo telo potom ubacila u bure koje je prelila betonom, a potom sakrila u jednoj od pomoćnih prosotorije u dvorištu porodične kuće iza pregradnog zida koji je napravila.

Foto: Facebook

Ivan i Biljana Stojanović

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo - saopštilo je tužilaštvo.

Kako je navedeno naređena je obdukcija i DNK analiza koja treba da potvrdi da li je pronađeno telo Ivana Stojanovića.

- Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28. juna 2022. godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNК veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju - navodi se odgovoru, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading