KRAĐA U POKUŠAJU: Vranjanac odustao od namere nakon bakinog hrabrog poteza

Autor:

Hronika

30.06.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni ušao u stambenu zgradu u Vranju i pokušao da sedamdesetdvogodišnjoj ženi istrgne iz ruku torbu sa novcem i namirnicama.

KRAĐA U POKUŠAJU: Vranjanac odustao od namere nakon bakinog hrabrog poteza

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Iako događaj nije prijavljen policiji, već samo objavljen na jednoj društvenoj mreži, policija po saznanju da je izvršeno krivično delo, operativnim radom uspela da identifikuje i pronađe osumnjičenog policija u Vranju, efikasnom akcijom, uhapsila je S.S. (26) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa u pokušaju.

On se sumnjiči da je ušao u stambenu zgradu u Vranju i pokušao da sedamdesetdvogodišnjoj ženi istrgne iz ruku torbu sa novcem i namirnicama. Kada je žena počela da doziva pomoć, osumnjičeni je pustio torbu i pobegao.

Iako događaj nije prijavljen policiji, već samo objavljen na jednoj društvenoj mreži, policija je odmah po saznanju da je izvršeno krivično delo, operativnim radom uspela da identifikuje i pronađe osumnjičenog.

S.S. je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, potvrđeno iz PU Vranje, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading