JURCAO 200 NA SAT KROZ BEOGRAD: Bahati vozač uhvaćen u brzoj vožnji TRI puta za samo nekoliko minuta

Autor:

Hronika

29.06.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene na auto-putu.

JURCAO 200 NA SAT KROZ BEOGRAD: Bahati vozač uhvaćen u brzoj vožnji TRI puta za samo nekoliko minuta

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Pripadnici Uprave saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja dvojicu vozača koji su auto-putem kroz Beograd na teritoriji Voždovca vozili znatno brže od dozvoljenog, a jedan od njih i pod dejstvom alkohola.

Saobraćajni policajci zaustavili su noćas oko 2.20 sati vozača (47) koji je upravljao putničkim vozilom "opel insignia" brzinom od 146,3 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas. Daljom kontrolom uočeno je da nema propisano postavljenu registarsku tablicu na zadnjoj strani vozila, a alkotestom je ustavljeno prisustvo 1,68 promila alkohola u njegovom organizmu.

Policija je danas oko 14 sati uređajem za merenje brzine detektovala automobil "BMV" kojim je upravljao vozač (42), a koji je u roku od samo nekoliko minuta u tri navrata znatno prekoračio brzinu kretanja od dozvoljene.

Prvo merenje je pokazalo da je na delu puta gde je zbog radova ograničenje brzine privremeno 50 kilometara na čas vozio 164,3 kilometra na čas. Nedugo zatim na delu puta gde je ograničenje 100 kilometara na čas išao je brzinom od 208,9 kilometara, a samo nekoliko minuta kasnije, na delu puta gde je ograničenje 80, njegova brzina iznosila je 199,7 kilometara na čas. Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije.

Protiv oba vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave, prenosi Kurir.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading