IZGUBILI I DRUGOG SINA! Tužna sudbina roditelja Ivana koga je žena likvidirala pa zabetonirala! Slaviša im ubijen kada je imao svega PET GODINA!

Autor:

Hronika

29.06.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaseok Zbežište kod Leskovca zanemeo je od tuge za Ivanom S. (40) čije je telo juče nađeno u podrumu porodične kuće.

IZGUBILI I DRUGOG SINA! Tužna sudbina roditelja Ivana koga je žena likvidirala pa zabetonirala! Slaviša im ubijen kada je imao svega PET GODINA!

Foto: Facebook

Njegovi roditelji Ruža i Jovan za smrt sina saznali su od komšija, a sa nestrpljenjem čekaju informaciju da li je ubijen i ko to uradio. Klupko zločina počelo je da se odmotava juče na dan sahrane Ivanove supruge Biljane.

- Nismo hteli da im kažemo šta se desilo dok se ne završi obdukcija i ne budemo sa sigurnošću znali kako je Ivan preminuo. Svekar i svekrva su od komšija saznali da je Ivan stradao, a onda su to isto čuli u vestima. Više nismo mogli da ovu vest skrivamo od njih. Moj suprug je došao u Zbežište i odveo ih u Vučje kod lekara. Oni su jako loše - kazala je Danijela S., snaja pokojnog Ivana.

Republika

Foto: Facebook

Biljana S.

 

Ona nam je objasnila da je njen suprug odveo roditelje kod lekara kako bi dobili nešto za smirenje jer su se potresli nakon što su saznali kako je Ivan skončao.

Da podsetimo, on je pronađen zabetoniran u buretu.

Da zlo bude još veće, Ivan je drugi sin koga su Ruža i Jovan izgubili.

- Osim Nenada, starijeg sina imali su i Slavišu koji je u ranom detinjstvo tragično izgubio život. Oni su svi živeli u Zbežištu kada je tokom igre lovačkom pučkom jedan dečak usmrtuo Slavišu koji je tada imao pet godina. Ivan je rođen nakon njegove smrti - kaže komšinica Ljiljana Miletić.

Uskoro su se međutim pojavili i nesrećni otac i majka.

Kažu da su posle snahine smrti počeli da sumnjaju da im sin, za koga su verovali da živi u Rusiji, više nije živ.

Kako objašnjavaju, Ivanovo telo pronašao je njegov rođeni brat u prostoriji koja je nekada bila staja i koja je gotovo uvek bila zaključana.

- To je staja gde su nekada čuvane krave. Na betonu je bila neka plava boja i par kapi. Biljanine dve sestre kunu i preklinju mog sina, kao da je on kriv što je ona nestala. Ja sam rekao: čekaj ako ona nije živa, možda i moj sin nije živ. Onda je ona pronađena mrtva u jaslama. Ljudima koji su je tražili je bilo sumnjivo i onda su ušli u tu prostoriju gde je jedan deo sazidan - priča Ivanov otac Jovan.

Republika

Foto: Facebook

Ivan i Biljana S.

 

Ivanova majka Ružica dodaje da bi posle Biljanine sahrane raspisali potragu za sinom jer ga nisu videli ni čuli tri godine.

- Tu gde je zazidan, naturane su ljuljke, otpadak kukuruzovine. Još mu se providila lobanja kroz taj beton. Ivanova najstarija ćerka je čak pronašla njegovu torbicu i pasoš, sve nam je bilo čudno i hteli smo da zovemo policiju.

- Sumnjali smo da on nije otišao nigde - priča majka Ružica kroz suze:

- Ej, pa šta je to. On je kao, prema njenoj priči, bio u Rusiji, kao da ga je mafija otela, a tri godine je bio zazidan u kući. Strašno šta nam se dešava - rekla je uplakana majka.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading