TUČA U SEVERNOM DELU MITROVICE! Muškarac udaren čekićem u glavu, traži se počinioc zbog ubistva u pokušaju!

Autor:

Hronika

28.06.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Muškarac R. N. (34) teško je povređen noćas u tuči koja se dogodila u blizini jedne picerije u severnom delu Mitrovice.

TUČA U SEVERNOM DELU MITROVICE! Muškarac udaren čekićem u glavu, traži se počinioc zbog ubistva u pokušaju!

Foto: shutterstock

Nakon što je u nesvesnom stanju prebačen u mitrovički KBC, muškarac je potom zbog teških povreda glave hitno transportovan za Beograd.

Osumnjičeni još nije identifikovan i pokrenuta je istraga za krivično delo "ubistvo u pokušaju", navodi Kossev.

Incident se dogodio oko 01.35, kada je policiji regiona Sever prijavljeno da je u Ulici knjaza Miloša u blizini pomenutog lokala došlo do tuče, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Izlaskom na lice mesta, patrola je zatekla muškarca srpske nacionalnosti, koji je bio u nesvesnom stanju i sa vidljivim povredama u predelu glave.

Na istoj lokaciji nalazilo se i vozilo hitne pomoći, koje je povređenog muškarca odmah odvezlo u KBC K. Mitrovica.

Lekar koji ga je primio, potvrdio je da je muškarac imao povrede u predelu glave i lica, za koje se pretpostavlja da su hematomi, kao i posekotine u predelu oka - objašnjava Radović.

Muškarac je, kako dodaje, istog momenta hospitalizovan u ovoj bolnici, radi daljeg praćenja i lečenja.

Međutim, zbog ustanovljenih teških telesnih povreda u mitrovičkoj bolnici, R. N. je potom hitno transportovan u Beograd na dalje lečenje. O slučaju je odmah obavešten tužilac, koji je pokrenuo istragu.

Istražna jedinica je pribavila snimke sa nadzornih kamera i prosledila ih tužiocu, a na njima se, kako kaže Radović, vidi da je u tuči korišćeno oruđe.

U tuči su učestvovale dve osobe, a osumnjičeni koji je tokom sukoba sa R. N. koristio oruđe, čekić, je još nepoznat. Nakon detaljno pregledanih snimaka, tužilac je krivično delo okarakterisao kao ubistvo u pokušaju - precizira Radović.

Za osumnjičenim NN licem se još uvek traga. Kako dodaje Radović, od povređenog muškarca će se izjava uzeti po njegovom oporavku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading