ZORANA MARJANOVIĆA PREGLEDALI PSIHIJATRI: Dijagnoza koju su mu dali ledi krv u venama!

Autor: Republika

Hronika

11.01.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović, obavljeno je u ponedeljak u Centralnom zatvoru u Beogradu. Ako se dokaže da je on osoba koja godinu i po dana bez zadrške javno priča o smrti svoje žene, dijagnoza će mu biti - psihopata.

RepublikaFoto: youtube.com/Dnevna Doza
Zoran Marjanović
- Zasad može da se kaže da je u pitanju čovek koji o svojim postupcima i ponašanjima nedovoljno objektivno sudi. A kada te događaje prikazuje drugima, nastoji da sebe po svaku cenu zaštiti - rekao je psiholog Milan Kostić u jednom od intervjua za Blic.

Da li je ovo mišljenje i stručnjaka koji su veštačili Marjanovića, biće poznato nakon što njihovo mišljenje stigne u Više tužilaštvo.

- Samo je pitanje dana kada će u tužilaštvo stići i rezultati veštačenja mobilnih telefona članova porodice Marjanović, ali i kada će protiv Zorana biti podignuta optužnica - kaže izvor upućen u slučaj.

Kostić takođe tvrdi da se u sudskoj praksi pokazalo da je osoba koja godinu i po dana bez zadrške javno priča o smrti svoje žene - psihopata.

On je na osnovu činjenica, objavljenih tekstova, ali i izjava koje je godinu i po dana za medije davao Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović, napravio profil njegove ličnosti i, između ostalog, zaključio da je Marjanović narcisoidan čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading