ZAVRŠENA OBDUKCIJA ČETVORICE MLADIĆA! Poznat uzrok smrti, svi preminuli na isti način! Nisu imali ni kap alkohola, ni psihoaktivne supstance u krvi!

Autor:

Hronika

27.06.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Kurir nezvanično saznaje, obdukcija četri mladića koja su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje u selu Jančići kod Čačka, pokazala je da su svi preminuli usled preloma vrata. Takođe, niko od mladića nije bio pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA ČETVORICE MLADIĆA! Poznat uzrok smrti, svi preminuli na isti način! Nisu imali ni kap alkohola, ni psihoaktivne supstance u krvi!

Foto: printskrin/instagram/192_rs/RINA

Četvprica mladića poginula kod Čačka

Podsetimo, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) nastradali kada se džip "suzuki vitara" u kom su bili zakucao u drvo, pa sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice u selu Jančići kod Čačka. Nađeni su nakon sedam i po sati, piše Kurir.

- Obdukcioni nalaz je jutros stigao i utvrđeno je navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je neka trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni nedozvoljene psihoaktivne supstance. -

Naš sagovornik kaže da je vozač "suzuki vitare" Ognjen Vasiljević imao regulanu dozvolu.

- Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maloletan, tako da je u trenutku nesreće imao regularnu, pravu dozvolu - kaže on i dodaje da je možda nesreća mogla biti i sprečena da je auto u kom su bili imao vazdušne jastuke:

- Auto je stariji, ali niko ne može da se krivi, momci su bili divna bića, a istraga će pokazati šta im se desilo, pa su se njihovi životi nažalost ugasili. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bager

28.06.2022 04:03

A pojasevi ? Verovatno i to nisu stavili uz nepostovanje ogranicenja brzine