Crna nedelja na putevima Srbije! Još jedna osoba stradala u saobraćajki, ovog puta kod Knjaževca! I on poginuo u "Suzuki vitari" kao i mladići iz Čačka!

Autor:

Hronika

26.06.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljena crna nedelja na srpskim putevima.

Crna nedelja na putevima Srbije! Još jedna osoba stradala u saobraćajki, ovog puta kod Knjaževca! I on poginuo u "Suzuki vitari" kao i mladići iz Čačka!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Oko 15:30 časova na putu Knjaževac - Beli Potok u mestu Božinovac, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo za sada NN vozač automobila marke "Suzuki Vitara JLX".

Dolaskom na lice mesta saobraćajna patrola je konstantovala da se vozilo prevrnulo na bok i da je u automobilu zarobljeno jedno lice koje ne daje znake života.

Inače, četvorica mladića iz Čačka nastradala su noćas oko 2.30 sati iza ponoći kad je njihov "Suzuki Vitara" sleteo s mosta kod sela Jančići. Tela su pronađena tek jutros oko 10 sati u potoku Jovac.

Takođe, danas je na magistralnom putu Čačak - Užice u blizini jezera Međuvršje došlo do saobraćajne nesreće kada su se pod još neutvrđenim okolnostima sudarili putnički automobil i motociklista.

- Vozač motora od siline udara zadobio je teške telesne povrede. Prilikom pada pukla mu je kaciga. Vozilom Hitne pomoći prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku gde mu se lekari bore za život - potvrđeno je za RINU u službi Hitne pomoći u Čačku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading