Optužen Pančevac koji je U GAĆAMA DRŽAO KOKAIN!

Autor:

Hronika

24.06.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.T. iz Pančeva preti kazna od 10 godina zatvora zato što mu je policija u donjem vešu pronašla gotovo 50 grama kokaina.

Optužen Pančevac koji je U GAĆAMA DRŽAO KOKAIN!

Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužnicu Osnovnom sudu u Pančevu protiv S.T. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

S.T. je tokom upravljanja putničkim vozilom 25.11.2021. godine zaustavila policija i prilikom pretresa utvrdila da je u donjem vešu neovlašćeno držao veliku količinu kokaina, tačnije 48,30 grama.

Njemu se na teret stavlja krivično delo za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora, i OJT je predložio da ga Sud kazni po Zakonu i da mu se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.

Držanje opojnih droga na ovakvom mestu nije neobična praksa, budući da se njom služe šverceri koji preko granice lično prenose drogu poput kokaina, amfetamina i marihuane.

Tako su 2018. godine naše komšije, iz Makedonije, na carini uočili putnika i pretresom ustanovili da je u gaćama pokušao da prošvercuje dva kilograma kokaina, čija je tada ulična vrednost na narko tržištu mogla da dostigne i 570.000 evra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading