Pretukli policajca i njegovog brata u Borči zbog ZVEZDINOG DRESA?! Tražili mu da se skine, pa ga udarali nožem i naneli mu teške telesne povrede!

Autor:

Hronika

24.06.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcima N. S. i S. M. određeno je zadržavanje zbog sumnje da su izvršili krivična tela teška telesna povreda i nasilničko ponašanjemo. Kako saznajemo, oni su osumnjičeni da su pretukli i udarali nožem policajca van dužnosti u beogradskom naselju Borča.

Pretukli policajca i njegovog brata u Borči zbog ZVEZDINOG DRESA?! Tražili mu da se skine, pa ga udarali nožem i naneli mu teške telesne povrede!

Foto: Shutterstock

Kako je saopštilo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, krivičnom prijavom osumnjičenima je stavljeno na teret da su u sredu, 22. juna, oko 16 sati, na autobuskom stajalištu u Borči najpre tražili od jednog muškarca da skine zvezdin dres, a onda ga i tukli.

- Najpre su tražili od oštećenog da skine Zvezdin dres, pa kada se oštećeni usprotivio, jedan mu je zadao udarce nožem u predelu podlaktice i naneo mu tešku telesnu povredu, dok mu je ovaj drugi zadavao udarce rukama. Treći NN izvrsilac (čiji se identitet jos utvrđuje) je tukao istovremeno brata oštećenog - saopštilo je tužilaštvo.

Kako saznajemo, pretučeni policajac i njegov brat juče su dvojicu zadržanih muškaraca prepoznali sa sigurnošću 90-100 odsto.

Pretučeni policajac bio je u trenutku napada van dužnosti.

N. S. i S. M. su saslušani u tužilaštvu, međutim u potpunosti su negirali radnje izvršenja krivičnog dela, saznaje Blic.

- Iz tog razloga ,a da ne bi uticali na oštećene i svedoke, kao i na saizvrsioca čiji identitet policija utvrđuje, njima je predlozen pritvor.-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading