Posle derbija krevet i prostitutke: Novi detalji hapšenja makroa i prodavačica ljubavi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među mušterijama pritvorenih bili i fudbaler jednog od dva najpopularnija kluba, direktor stranog predstavništva i poznati advokat

Posle derbija krevet i prostitutke: Novi detalji hapšenja makroa i prodavačica ljubavi

Foto: pixabay.com/profimedia

Šokantna saznanja nakon hapšenja petorice makroa u Beogradu! Fudbaler jednog od dva najpoznatija kluba u Srbiji koristio je usluge njihovih devojaka, koje su telo prodavale po ceni od 150 do 250 evra po satu. Prema našim informacijama, pored njega, na spisku klijenata ove kriminalne grupe bili su i jedan poznati advokat, kao i direktor stranog predstavništva. Uhapšeni makroi M. R. (43), J. T. S. (43), D. S. (33), S. G. (51) i A. K. (27) devojke su oglašavali na sajtu Cityoflove.com od januara do polovine juna ove godine.

Petočlana grupa završila je iza rešetaka zahvaljujući udruženoj višemesečnoj istrazi policijskih inspektora i Tužilaštva za organizovani kriminal, koje tek sada dolazi do ključnih otkrića i prikuplja sve dokaze.

- Kod jednog od uhapšenih makroa pronađen je spisak sa svim mušterijama koje su koristile usluge njihovih devojaka, a na njemu je i dosta poznatih ličnosti, kao što su fudbaler jednog od dva najveća kluba u Srbiji, direktor stranog predstavništva i jedan poznati advokat. To govori da se njihov "biznis" može označiti i kao elitna prostitucija, pogotovo što su među tih sedam otkrivenih devojaka i jedna popularna starleta, kao i TV voditeljka jedne lokalne televizije - otkriva naš izvor iz istrage.

Republika

Foto: Prinskrin/Cityoflove.com

Maja prostitutka

Osumnjičeni su iznajmljivali nekoliko stanova u Beogradu, u kojima su njihove devojke imale odnose s klijentima, s kojima su oni prethodno išli na sastanke, a kod jednog od njih zaplenjen je i pištolj.

- Makroi su nakon stupanja u kontakt s mušterijama prvo s njima išli na sastanke u restorane da bi se uverili o kome je reč i da bi im izneli sve uslove. Kada se sve dogovore, onda u zakazano vreme odvezu devojke do iznajmljenih stanova i čekaju ih ispred dok ne završe da bi im uzeli novac, od čije sume ženama ostaje 60 odsto od zarade, a ostalih 40 podele njih petorica u zavisnosti ko je koliko doprineo odrađenom poslu - objašnjava izvor.

Uhapšeni su usluge prostitutki nudili na stranom sajtu Cityoflove.com, na kojem se mogu naći oglasi iz celog sveta, a postoji i opcija da se izabere željena zemlja, kao i grad, pa tako i naša prestonica.

U oglasima Beograđanki mogu se videti brojne devojke zanosnih oblina i s ugrađenim silikonima, koje same opisuju šta imaju da ponude, ali i šta zahtevaju. Tako je izvesna Maja (25), koja liči na nekoliko naših starleta, naglasila odakle mogu biti njeni klijenti.

- Ne javljam se na naše brojeve. U obzir dolaze samo ljudi iz drugih zemalja, nikako odavde. Našao si veoma nežnu i finu devojku. Veoma sam seksi, ali kada se budemo nalazili, doći ću u običnoj ležernoj odeći - napisala je uz fotografiju na kojoj je samo u štiklama i istaknutu cenu od 250 evra za sat vremena.

Republika

Foto: MUP Srbije

Hapšenje, ilustracija

Seksi adresar ponovo u funkciji

Portal Seksiadresar.com, koji je u martu prošle godine ugašen zahvaljujući pisanju Republike, ponovo je u funkciji, ali s potpuno novim izgledom. Vlasnici ovog onlajn legla prostitucije, svesni ilegalnog zanimanja, i sada nisu ostavili kontakt telefon, pa možete da im se obratite samo u vidu direktne poruke. To su prošle godine uradili naši novinari, ali odgovore nikada nisu dobili, dok su administratori tada hitno ugasili sajt iz straha da će ih goniti Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje nam tada nije dalo odgovore zašto taj portal funkcioniše već četiri godine. Za razliku od internacionalnog portala Cityoflove.com, na Seksi adresaru mogu se naći samo državljani Srbije, koji tela prodaju i po cenama od 40 evra pa naviše.

Bonsu video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading