OGLASILO SE VJT! Obaviće se razgovori sa Nebojšom Stefanović i Dijanom Hrkalović!

Autor:

Hronika

23.06.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo izdalo je saopštenje povodom provera navoda bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović.

OGLASILO SE VJT! Obaviće se razgovori sa Nebojšom Stefanović i Dijanom Hrkalović!

Foto: printscreen

Radi neophodnih pojašnjenja u vezi sa postupanjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Sektora unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a, Više javno tužilaštvo saopštava:

- U okviru postupanja po nalogu Višeg javnog tužilaštva u  Beogradu za prikupljanje informacija i obaveštenja radi odgovarajućih provera navoda bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, Sektor u unutrašnje kontrole MUP-a obaviće razgovore sa Nebojšom Stefanovićem i Hrkalović u svojstvu gradjana.

Oni su pozvani da iznesu saznjanja radi ocene eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela iz nadleznosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, dok u  pogledu eventualnog postojanja elemenata krivicnih dela protiv službene dužnosti izvršenih od strane Hrkalovićke ili Stefanovića, isključivu nadležnost ima Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Po nalogu VJT , SUK će prikupiti i druge informacije, obaviti potrebne razgovore i pribaviti obaveštenja koja su potrebna u cilju utvrdjivanja ima li elemenata nekog krivičnog dela koje je iz nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. 

Nalog SUK-u prvenstveno se odnosi na proveru navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading