NASTAVLJENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Vlasnik škole glume dočekan protestima ispred Palate pravde (FOTO)

Autor:

Hronika

23.06.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je danas u Viši sud u Beogradu, gde će nastaviti da iznosi svoju odbranu.

NASTAVLJENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Vlasnik škole glume dočekan protestima ispred Palate pravde (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mika Aleksić je zajedno sa advokatom i suprugom ušao u zgradu Palate pravde, a ispred su ga, kao i prethodni put, sačekali aktivisti sa transparentima na kojima piše "Pravda za žrtve kazna za počinioce" i "Verujemo Mileni Radulović".

On je na sud stigao sa slobode, pošto mu je 10.marta ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra prošle godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke, prenosi Informer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading