Nasilnik priznao DA JE ŠIPKOM PRETUKAO BRATA: Svađa nastala oko MAJKE

Autor: Republika

Hronika

22.06.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik koji je šipkom pretukao brata od strica priznao krivično delo za nanošenje teških telesnih povreda.

Nasilnik priznao DA JE ŠIPKOM PRETUKAO BRATA: Svađa nastala oko MAJKE

Foto: Shutterstock

Danas je pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva saslušan N.P. osumnjičen za  nanete teške telesne povrede bratu od strica.

Tokom svoje odbrane izjavio je da priznaje izvršenje krvičnog dela koje mu se stavlja na teret, a tužilaštvo je predložilo i usvojilo meru zabrane prilaska, sastajanja i komuniciranja na udaljenosti od 50 m.

Kako saznajemo, osumnjičeni je pojasnio da je do incidenta došlo zbog njegove majke, koju je brat od strica trebao da pričuva dok je on sa decom bio na bazenu, što isti nije učinio.

N.P. je prilikom saslušanja naveo da se kaje zbog svega, kao i to da ranije sa bratom od strica nikad nije imao problema, te će sve učiniti da izglade odnos, kako nezvanično saznajemo.

Prilikom svađe osumnjičeni je, u alkoholisanom stanju, bratu, metalnom šipkom naneo teške telesne povrede (otvorene prelome).

Da podsetimo, nasilniku je po nalogu dežurnog zamenika Prvo osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Palilula, prvobitno određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teške telesne povrede iz člana 121 KZ, na štetu svog brata od strica sa kojim ne živi u istom domaćinstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading