Majka malog Mihaila (3) sahranjuje dan pre svog rođendana! Porodica i komšije u šoku posle pogibije deteta u Knez Danilovoj!

Autor:

Hronika

21.06.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni dečak je pre samo nedelju dana, 11. juna napunio tri godine.

Majka malog Mihaila (3) sahranjuje dan pre svog rođendana! Porodica i komšije u šoku posle pogibije deteta u Knez Danilovoj!

Foto: ST/V.Lukić

Porodica i komšije u Knez Danilovoj u Beogradu i dalje su u šoku posle tragične smrti malog Mihaila (3), koji je u nedelju pao s prozora svog stana, koji se nalazi na sedmom spratu. Tragedija će ostati u neizbrisivom sećanju porodice i zbog toga što će mališan biti sahranjen u sredu na groblju Lešće, samo dan pre rođendana svoje majke.

Nesrećni dečak je pre samo nedelju dana, 11. juna napunio tri godine. Kako smo juče saznali od komšija koje su sedele ispred zgrade na samo nekoliko metara od mesta gde je mali Mihailo pao, u četvrtak je rođendan njegovoj majci Svetlani.

- Pre samo nekoliko dana radovali su se njegovom trećem rođendanu, a sada mu prave grobno mesto, ima li veće tuge od toga?! Čuli smo i da je njegovoj mami rođendan u četvrtak, ne znam kako će to podneti - rekli su okupljeni stanari zgrade.

Kako dodaju, celu noć nisu mogli da spavaju zbog jezivog prizora koji su zatekli u nedelju.

- Ne dao bog nikome, ovo što se dogodilo je zaista strašno, život je tek bio pred njim. Bio je baš lepo dete, pravi zvrk. Viđali smo ga s ocem, majkom i starijim bratom, uvek su delovali kao prava srećna porodica. Nažalost, to više nikada neće moći da bude isto - rekle su komšije ispred zgrade.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Deda malog Mihaila

 

Za Svetlanu i njenog muža svi imaju samo reči hvale.

- I otac i majka su građevinski inženjeri. Upoznali su se kao studenti i započeli zajednički život. Osim toga, njen otac je bio neuropsihijatar, a majka lekar i sudski veštak - rekao je sagovornik za Srpski telegraf.

Dan nakon dečakove smrti u ulici u kojoj je mališan nastradao vladaju muk i neverica. U stanu u kojem se do nedelje čuo dečji smeh vlada potpuna tišina. Vrata nam je otvorio otac, zajedno sa četvorogodišnjim sinom. Vidno potresen, jedva je uspeo da izgovori nekoliko reči.

- Ovde se to dogodilo, to je naš sin. Molim vas, razumite nas. U šoku smo, nemamo snage da pričamo o tome - rekao je utučeni otac.

Podsetimo, do nesreće je došlo u nedelju oko 12 časova, kada je nesrećno dete palo sa sedmog sprata direktno na beton. Iako ga je Hitna pomoć u roku od nekoliko minuta u besvesnom stanju prevezla u Urgentni centar na reanimaciju, nažalost, nakon dva sata podlegao je povredama.

- Šetala sam psa i zastali smo na sekundu kada je nešto puklo, strašan prasak se čuo. Prepala sam se i okrenula da vidim šta se dogodilo. Ugledala sam maleno dete, kome su ruke poplavele, a nogice su mu bile blede kao krpa. Potom su dve žene izletele uplakane, kasnije sam saznala da su to baka i majka - rekla je za Srpski telegraf i Republiku Radica Šarčević, koja je prisustvovala stravičnoj tragediji.

S kreveta se popeo na prozor

Republika

Foto: Printskrin

Dete, Ilustracija

 

Kako saznajemo, juče je naložena toksikološka analiza da bi se saznalo da li je dete nešto popilo što je moglo da utiče na njegovu svest.

- Dete jeste bilo hiperaktivno, više nego druga deca u tom uzrastu, ali nije koristilo nikakve lekove. U trenutku kada je pao u porodičnom domu su se nalazili njegova majka, otac, baba, deda i četvorogodišnji brat, koji su spremali stan. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, mali Mihailo se popeo na krevet, a potom i na prozor, odakle je, nažalost, pao - rekao je blizak prijatelj porodice.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading