Hapšenje u Beogradu zbog lažne otmice! Digle se na noge diplomate, policija, tužilaštvo, ali onda je otkrivena velika prevara!

Autor:

Hronika

17.06.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakistanac i dva Indijca su prijatelji, ali su želeli da "na finjaka" opljačkaju rođake navodnih žrtava.

Hapšenje u Beogradu zbog lažne otmice! Digle se na noge diplomate, policija, tužilaštvo, ali onda je otkrivena velika prevara!

Foto: MUP/printscreen

Pripadnici MUP u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu brzim i efikasnim radom rasvetlili su prijavljenu otmicu dva državljana Indije.

Naime, jedan državljanin Pakistana je preko video poruka tražio 50.000 evra od porodica dvojice Indijaca, uz pretnje da će ih ubiti, ako ne dobije novac.

Porodice dvojice Indijaca prijavile su slučaj o kom su preko diplomatskih kanala, u skladu sa zakonom, obavešteni beogradska policija i Više javno tužilaštvo.

Odmah su preduzete sve operativne radnje i policija je brzo uspela da locira Pakistanca, koji je u prvom trenutku odustao od primopredaje novca i zatražio da se 50.000 evra uplati preko računa.

Policija nije odustala od potrage za Indijcima i tada je došlo do velikog preokreta.

Ustanovljeno je da su Pakistanac i dva Indijca prijatelji, da nije bilo nikakve otmice, već da su državljani Indije i Pakistanac pokušali na bizaran način da izvuku 50.000 evra od rodbine koja živi u Indiji.

Tri osobe su predate Upravi za strance, a Tužilastvu će biti dostavljen izveštaj.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading