DAJ PARE ILI ĆEMO TE UBITI I ZAKOPATI U ŠUMI! Podignuta optužnica protiv Pakistanaca: Oteli i maltretirali Indijca u Srbiji!

Autor:

Hronika

16.06.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv državljanina Pakistana A.B. (40) i državljanina Indije M.S. (31) jer su u decembru prošle godine u Beogradu obmanom oteli državljanina Indije K.S. po njegovom sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", držali ga tri dana i od njegove porodice zahtevali otkup od 7.000 evra.

DAJ PARE ILI ĆEMO TE UBITI I ZAKOPATI U ŠUMI! Podignuta optužnica protiv Pakistanaca: Oteli i maltretirali Indijca u Srbiji!

Foto: MUP Srbije

Optužnicom se A.B. i S.M. terete se za krivično delo otmica.

Sumnja se da su S.M. i još jedno NN lice 20. decembra 2021. godine na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, po sletanju sačekali K.S. i ponudili mu prevoz do hotela na Dorćolu gde je on imao rezervisan smeštaj.

Obmanom su ga odveli u drugi smeštaj u centru grada gde su mu rekli da mora da sačeka tu do sutra, da se oslobodi soba u hotelu.

Sutradan su u smeštaj došla oba optužena i zahtevali od oštećenog da pozove svoje roditelje u Indiji i da im traži da za njegov otkup plate 7.000 evra, pod pretnjom da ako ih ne pozove, da će ga ubiti i zakopati u šumi.

Republika

Foto: MUP

 

 

Uplašivši se, K.S. je zvao roditelje i komšije, ali traženi iznos nije uplaćen jer njegovi roditelji nisu imali traženi iznos, pa su optuženi intenzivirali pretnje i dali mu rok do sutradan da nabavi novac.

Oštećeni je sledećim prilikom tada su mu dali telefon poslao gps lokaciju svojim rođacima, nakon čega ga je policija ubrzo locirala i uhapsila osumnjičene.

A.B. i S.M. se nalaze u pritvoru u Beogradu od hapšenja 23. decembra 2022. godine.

Tužilaštvo je predložilo sudu da ih osudi po zakonu kao i da im izrekne meru proterivanja stranaca iz zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading