BEBU ŠUTNUO U GLAVU, ŽENI POLOMIO REBRA! Jeziv slučaj porodičnog nasilja u Zaječaru: Nakon svađe je udarao po licu i telu i vukao po asfaltu!

Autor:

Hronika

16.06.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Zaječaru uhapšen N. B. jer je na monstruozan način pretukao svoju nevenčanu suprugu i bebu od četiri meseca

BEBU ŠUTNUO U GLAVU, ŽENI POLOMIO REBRA! Jeziv slučaj porodičnog nasilja u Zaječaru: Nakon svađe je udarao po licu i telu i vukao po asfaltu!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policiju su pozvale komšije jer su čule buku i zapomaganje nesrećne žene. Oni su odmah izašli na lice mesta, a povređena porodilja je prevezena u Urgentni centar s bebom.

Kako nezvanično saznajemo, žena je doktorima rekla da je beba zadobila jak udarac u glavu jer je otac šutnuo u glavu. Dete je tokom noći zadržano u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize.

Nakon detaljnih pregleda, beba je puštena iz bolnice. Nakon pregleda majke utvrđeno je da ima serijski prelom rebara.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po celom telu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je celu stranu tela, naneo joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je predlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading