PIJAN I DROGIRAN UBIO RUSKINJU KOD ZRENJANINA! Divljao BMW-om i zakucao se u auto na semaforu! Škoda letela 30 metara i zakucala se u drvo!

Autor:

Hronika

16.06.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć u stravičnoj nesreći je stradala ruska državljanka kada se BMV zakucao u nju i njenog supruga.

PIJAN I DROGIRAN UBIO RUSKINJU KOD ZRENJANINA! Divljao BMW-om i zakucao se u auto na semaforu! Škoda letela 30 metara i zakucala se u drvo!

Foto: printscreen/instagram/192_rs

Ruska državljanka (34) poginula je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Melenci kod Zrenjanina, dok je njen momak teško povređen. Nesreća se dogodila u Ulici Srpskih Vladara u centru sela kod Zrenjanina, a velikom brzinom u automobil u kom je bila udario meštanin M. S. (20).

- Automobil "škoda" bila je na semaforu, ali je u jednom trenutku "BMW" kojim je upravljao mladić zakucao se u njih. Sumnja se da je on vozio preko 150 na sat i da je navodno bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Nesrećna devojka je od siline udarca na mestu preminula i člekari su kasnije samo mogli da konstatuju smrt, a njen dečko koji je bio za volanom teško je povređen - kaže sagovornik Kurira.

"Škoda" je od siline udarca odletela nekih 30 metara dalje i zakucala se na drvo pored puta. Meštani Melenaca kažu da je saobraćajka bila jeziva, a da je poginula devojka iz mesta Padej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Pričaju da se mladić zaleteo i udario u njih, jer je bio pijan. Bio je dezorjentisan kad je izašao iz kola i nije znao gde je. Kažu da je nedavno kupio motor, a sada je napravio karambol - kažu oni i dodaju da u blizini ima kafić i da je mladić pre nesreće sedeo u lokalu.

- Dečka koji je bio za volanom izvlačili su, a čuli smo da je samo povremeno gledao, ništa nije pričao. Užas. Strašno je to što se desilo - kaže jedan meštanin.

Ovim povodom oglasio se i MUP u Zrenjaninu koji je u saopštenju naveo da je mladić uhapšen i koje krivično delo mu se stavlja na teret.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po odobrenju višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, uhapsili su M. S. (2002) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi život je izgubila tridesetčetvorogodišnjakinja, vozači oba vozila su teško povređeni, dok je putnik iz "džete“ zadobio lake telesne povrede. M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading