TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Iz Save izvučeno beživotno telo mladića koji je juče nestao!

Autor:

Hronika

15.06.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronilačke ekipe od juče su pretraživale reku.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Iz Save izvučeno beživotno telo mladića koji je juče nestao!

Foto: Republika

Beživotno telo A. P. (18), koji se juče utopio u Savi u Šapcu izvučeno je danas iz reke, piše Blic.

Ronilačke ekipe od juče su pretraživale reku.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

A. P. (18) sutra je trebalo da slavi matursko veče, ali je mladić nestao u Savi. Za njim su u reku uskočila dva mladića i jedan čovek, ali nisu uspeli da ga izvuku iz vode.

- Sve se dogodilo četiri metra od obale, a policajci su rekli da je na tom mestu dubina oko 3 metra. Ja sam već bio doplivao do polovine reke kada sam čuo njegovo zapomaganje, kako se baca i pokušava da ispliva na obalu, ja sam se vratio što sam brže mogao nazad. Bio je ispod vode, a ja sam pokušao da ga izvučem na površinu, ali nisam uspeo. Teži je i viši od mene. Povukao me je za nogu i u trenutku sam i ja bio na dnu reke, a onda je moj drug Boško uskočio za nama. Kaže da ga je uhvatio za ruku. U vodu je uskočio i jedan čovek koji se tu zatekao, ali nismo uspeli da ga spasemo - ispričao je Aleksandar K, mladića koji je skočio u vodu za A. P.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading