VELO CRNE MISTERIJE! Dve verzije tragedije u motelu: Aleksandrine kolege otkrile o čemu se priča

Autor:

Hronika

15.06.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Policija u Republici Srpskoj istražuje misterioznu smrt Aleksandre Petrović (23) iz okoline Šapca, čije je telo pronađeno pre dve nedelje ispred jednog motela kod Bijeljine.

VELO CRNE MISTERIJE! Dve verzije tragedije u motelu: Aleksandrine kolege otkrile o čemu se priča

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandra Petrović

Aleksandra Petrović

Kako se saznaje od Aleksandrinog oca Radoslava Petrovića, njegova ćerka je pre dve nedelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom Filipom G., koji je njemu, kao i policiji, ispričao da je devojku usred noći zatekao obešenu u kupatilu sobe u kojoj su odseli.

On se navodno probudio usred noći i video da nje nema u krevetu. Krenuo je do kupatila, a kada je ušao, zatekao je Aleksandrino telo kako visi, pa ga je skinuo i izneo ispred motela, gde ga je pronašla i policija. Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Recepcionar je pozvao Hitnu pomoć, ali kasno – kaže šokirani otac, piše Objektiv.

Dugo bili zajedno

Rajko navodi da se njegova ćerka godinama zabavljala s momkom koji ju je zatekao mrtvu.

- Koliko znam, dugo je imala tog dečka, putovali su često. Nismo bili u kontaktu u poslednje vreme jer smo se njena majka i ja razveli. Njeni prijatelji kažu da je bila vedra, nisu ni slutili da bi mogla da digne ruku na sebe. Kako je umrla, i dalje mi nije jasno – kroz suze govori otac.

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandra Petrović

 

On pojašnjava i da je posle tragedije bio u kontaktu s ćerkinim momkom.

- Sahranjena je ovde u Zminjaku. On je dolazio, ljubio je njenu sliku, plakao… Kaže da se sama obesila, a ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, ne znam, to će policija utvrditi – objašnjava potreseni otac.

Šta kaže policija, a šta prijatelji

Nadležni organi Republike Srpske utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoubistvo.

- Mladić je ispitan u policiji, a pokrenuta je istraga jer ima određenih indicija da bi samoubistvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina – objašnjava izvor.

Aleksandrine kolege iz firme u kojoj je radila ne kriju da su u šoku zbog svega što se dogodilo. Tvrde i da su čuli dve verzije događaja.

- Najčešća priča je da su to veče bili na svadbi. Kada su se vratili, Aleksandra je navodno našla poruke u njegovom telefonu koje je razmenjivao sa drugom devojkom i izvršila je samoubistvo. Prema drugoj verziji, njen momak ju je u naletu ljubomore udavio - navode kolege.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading