NITKOV JE UBIO MIKIJA S LEĐA! Porodica pevača očajna posle njegove smrti: NIŠTA NAM NE UKAZUJE NA MOTIV!

Autor:

Hronika

14.06.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno je da se radi o sačekuši jer je ubica vrebao ispred zgrade, prethodno ispitavši teren, objašnjava rođak Envera Kolašinca detalje njegove likvidacije u Holandiji.

NITKOV JE UBIO MIKIJA S LEĐA! Porodica pevača očajna posle njegove smrti: NIŠTA NAM NE UKAZUJE NA MOTIV!

Foto: printscreen/profimedia

Za ubicom Envera Mikija Kolašinca iz Novog Pazara, bivšeg takmičara "Zvezde Granada", u Holandiji se intezivno traga, saznaje Republika.

Pored potrage po Buhtenu i čitavom Limburgu, ispituje se mogućnost da je ubica došao namenski s inostrane teritorije, te se češljaju svi granični prelazi.

Čoveka koji je uočen na snimcima kao verovatni očevidac pucnjave policija takođe traži u ubeđenju da će otkriti dragocene detalje za pucačem koji je likvidirao Kolašinca.

Za svedokom se traga na osnovu napravljenog foto-robota, a objavljeno je da je reč o visokom i krupnom muškarcu, starosti između 50 do 60 godina, izboranog lica, smeđih očiju, crne kose i širokog nosa.

Republika

Foto: Buchen Verdachte

Fotorobot svedoka koji je video zločin

 

Na sebi je imao tamnu kapu i plave farmerke, s crnim prugama, i tamnu jaknu s upečatljivom kragnom i crne cipele.

U Novom Pazaru porodica i prijatelji žale za Enverom i od njega se na društvenim mrežama opraštaju od subote. Poznati i nepoznati sugrađani razgovaraju o motivu ubistva.

- Koji nitkov je mogao da ubije čoveka s leđa? Tačno je da se radi o sačekuši jer je vrebao ispred zgrade, prethodno ispitujući teren. Znao je da u to vreme Miki može da izađe iz stana. Znamo da se sačekuše prave za mafijaše, a nama nije poznato da je Enver bio problematičan i zato nam ništa ne ukazuje na motiv likvidacije - rekao je S. J., rođak ubijenog Kolašinca, za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Mikijeva supruga Harisa navela je da je on ubijen na putu ka marketu.

- Pre nego su ga prokletnici upucali Enver mi je rekao da ide da kupi hleb i još neke namirnice. Poslao mi je poruku: "Moram da idem, dušo, dok nije kiša" - kaže ona.

Harisa se dirljivim rečima oprostila od supruga.

- Nisu ti dali da upoznaš sina, kojeg si ceo život sanjao i kojeg ću da rodim uskoro. Planirao si da nam se brzo vratiš i da dugo i srećno živimo u našem Pazaru. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Nosim te u sebi. Nosim deo tebe. Rodićeš se na dan kad smo se i venčali i kad ti je otac preminuo. Ostavio si mi sina u amanet - napisala je Harisa.

Najbliži članovi porodice kažu da je Enver voleo muziku i da je sanjao da se skrasi u rodnom Novom Pazaru, u koji je dolazio uglavnom tokom leta.

Opisuju i da je teško živeo, te da je odnedavno malo stao na noge što se finansija tiče.

- Enver je sa 15 godina s majkom otišao u Holandiju, još devedesetih, tamo nije imao nikoga, nikog ko bi ga primio i ko bi ga tamo ugostio ili pomogao. Tek kad se konačno snašao u Holandiji i uspeo da kupi novi automobil i dođe do nekih para, njega evo ubiše prokletnici - ispričala je sestra ubijenog.

Kolašinac je čekao sina sa suprugom Harisom, s kojom se venčao pre manje od godinu dana, a koja ga je čekala u Pazaru. Iza sebe je ostavio i četvoro dece iz prethodnog braka.

Platio snimanje pesme u "Grandu"

Enverov komšija Elvedin ispričao je da mu je muzička karijera ostala neostvarena želja.

- On je za svoje pare, čim ih je zaradio, snimio pesmu u "Grandu". Debelo je platio, ali nije žalio jer mu je bila želja i uradio je iz velike ljubavi prema muzici - rekao je komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

  

Komentari (0)

Loading