ZAPALIO PRODAVNICU U Leskovcu jer mu radnica nije dala Guaranu: U objektu su bila DVA radnika!

Autor: Republika

Hronika

12.06.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo odredilo zadržavanje tridesetogodišnjaku I. A. iz Leskovca zbog sumnje da je zapalio objekat u kome su se nalazila dva radnika.

ZAPALIO PRODAVNICU U Leskovcu jer mu radnica nije dala Guaranu: U objektu su bila DVA radnika!

Foto: Instagram/printscreen

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovicu odredilo je zadržavanje I. A. (1992) iz Leskovca zbog sumnje da je juče tokom dana, revoltiran time što mu oko 17 časova radnica ugostiteljskog objekta u Leskovcu nije dala besplatno Guranu, zapalio objekat.

Naime, I.A. je nakon posete "Nini" otišao do svoje kuće, odakle je uzeo kanticu sa benzinom i sa istom oko 19.40 otišao do ovog ugostiteljskog objekta i zapalio inventar.

Da nevolja bude veća, u objektu su se nalazila dva radnika, a u požaru je izgorelo pola inventara.

Požar su juče gasila tri vatrogasna vozila, a prema navodima očevidaca, izazvan je tako što je ovaj mladić, koji je gostima delovao kao da je pod dejstvom alkohola ili opijata, bacio flašu punu benzina, zatim i upaljenu šibicu u lokal, nakon čega je objekat buknuo u plamen.

Gosti, koji su se u tom momentu nalazili unutar objekta su počeli panično da beže. Prema dosadašnjim informacijama nije bilo povređenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading