Lidija pred smrt primila anonimno pismo: Vi ste u velikoj opasnosti! Njen dečko: Zlatan je hteo sve da nas pobije!

Autor:

Hronika

10.06.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na italijanskim medijima pojavila se informacija da je Lidija Miljković koja je u sredu brutalno ubijena od strane svog bivšeg supruga Zlatana Vasiljevića, tri dana pre tragedije dobila preteće pismo.

Lidija pred smrt primila anonimno pismo: Vi ste u velikoj opasnosti! Njen dečko: Zlatan je hteo sve da nas pobije!

Foto: Facebook/zlatan.vasiljevic

Italijanski portal GDV prenosi u celosti pismo koje je navodno dobila ubijena Lidija.

- Zdravo Lidija. Ne idi okolo. Vi ste u velikoj opasnosti - pisalo je u pismu koje je, kako je ovaj portal, naveo došao u nedelju u poštansko sanduče. Naime, njoj je pismo stiglo na kućnu adresu u Viale Milanu u kojoj živi sa decom i dečkom.

Pismo je potpisano sa "tvoj prijatelj". Ovo je zapravo bilo upozorenje.

Lidijin dečko za italijanske medije naveo je da je "ubica hteo da budu svi zajedno kako bi ih pobio".

Podsetimo, Zlatan je u sredu ujutru prvo ubio svoju devojku Gabrijelu, pa se vozio sa njenim lešom do Lidijinog posla, kada je došao ispred firme parkirao se i čekao je. Kada je došla nakon što je prethodno ostavila njihovu decu u školi, Zlatan je izrešetao sa nekoliko hitaca, seo u auto i odvezao se. Zlatan i Gabriela nađenji su u kolima na auto-putu, prenosi Alo.

Nakon zločina, prijateljica ubijene Srpkinje rekla je medijima da ju je i ranije uhodio, da je pretio da će pobiti i decu i da nikako nije mogao da se pomiri sa tim da je nastavila svoj život dalje, Kako je navela, dotuklo ga je to što je sa dečkom kupila stan i to što deca nisu želela kontakt sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading