ISPOD JAGODA KRIO HEROIN: Voćar uhapšen zbog dilovanja heroina

Autor:

Hronika

09.06.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliveru se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

ISPOD JAGODA KRIO HEROIN: Voćar uhapšen zbog dilovanja heroina

Foto: youtube.com/Republika

Iza uhapšenog Olivera Z. koji je uz voće prodavao i paketiće heroina,  na svega petnaestak metara od luna parka sa igrama za najmlađe, ostale su prazne gajbe od voća i parkiran kombi.

U prednjem deli kombiju se vide kese za voće i lične stvari. Na tezgama sa romanima i rustičnim nakitom uz koje i stoji nabacana gomila praznih gajbi od voća nismo zatekli nikoga jer su se razbežali kad su ugledali novinarsku ekipu sa fotoaparatom.

U trafici preko puta mesta na kom je svakodnevno Oliverova supruga prodavala voće, a on i heroin prodavac nas je prevario i rekao da su tu nikada ne prodaje voće i da mu nije poznato da je bilo hapšenje nakon razotktivanja opasnoh narkotika ispod improvizovane tezge uz ulicu Patrijarha Joanikija. 

Međutim, deca iz komšiluka su nam kao iz topa rekla da se baš na tom mestu svakodnevno od jutra do mraka prodaje sezonsko voće. Jednu devojčicu je čudilo što je kombi danas zatvoren.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

U ovoj trafici je Oliver držao heroin

- Ne znam što jutros nisu tezgu postavili Slađa i njen muž Oliver. Prodaju sočne jagode, trešnje i dosta drugih vrsta voća - ispričala je devojčica. 

Nekoliko starijih žena nam je potvrdilo priču, a bile su u šoku kada su od nas čule šta se desilo i da su ispod tezgi muž i žena imali heroin za prodaju.

- Video sam preksinoć policiju kod njih na tezgi i posle sam saznao šta se dešava. Ne razgovaram sa tom Slađom jer mislim da je bezobrazna i drska. Takođe mislim da je manipulator jer priča da ona i njen muž imaju četvoro dece, ali sumnjam u to jer niko od nas ovde nikada nije video tu decu. Ipak, mislim da Slađa nije prodavala drogu. Možda je eventualno znala i prikrivala da to radi njen muž, dok je on mutan tip, smušeni debeljko - kazao je radnik iz luna parka. Jedna prolaznica dobacila je da su u tom nizu lokala uz voćare sumnjivi svi jer se druže svakog dana i da bi bilo mnogo čudno da nisu znali šta radi Oliver i da valja heroin. 

Njena izjava ima smisla, budući da su se prodavci romana i nakita vratlli na tezge tek kada smo se udaljili, i da su okrenuli ledja kad su shvatili da ih gledamo.

Oliveru se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policija je u njegovoj tezgi pronašla u gajbicama, 40 PVC pakovanja sa heroinom, dok je pretresom stana pronađeno još 230 grama heroina i 70 manjih paketića, kao i vagica za precizno merenje.

Tezga sa voćem se nalazi u Ulici Ptrijarha Joanikija, pored luna parka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading