MONSTRUM IZ RAKOVICE SAHRANJEN U TAJNOSTI: Od Marka Nikolića oprostila se samo najuža porodica

Autor:

Hronika

10.01.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice koji je ubio bivšu devojku Maju Đorđević (38) i sina Mihaila (4), pa presudio i sebi u pritvoru Okružnog zatvora, sahranjen je u petak u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Monstrum je sahranjen na Centralnom groblju, osim porodice niko nije ni znao

Na grobnici pored krsta stoji venac s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat".

Razbio ogledalo

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan venac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat."

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jedini venac na njegovom grobu

- Porodica je želela da se sve obavi diskretno, i to su zatražili i od uprave groblja. Nije napravljena smrtovnica niti je javno objavljen datum i mesto sahrane. Nisu želeli nikoga na sprovodu - kaže izvor blizak porodici Nikolić.

Podsetimo, Marko Nikolić prerezao je sebi vrat komadom stakla u ćeliji Okružnog zatvora u Beogradu 30. decembra prošle godine. Istog dana podlegao je povredama u Urgentnom centru.

- Nikolić je polomio ogledalo u kupatilu ćelije, a onda je krenuo u krvavi pohod. Isekao se po vratu, a zatim je izašao i napao jednog od cimera, kojeg je ubo dvaput u leđa. Posle toga je nastavio da kasapi sebe, a zakačio je i glavnu arteriju. Spasa mu nije bilo - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: facebook.com/Maja Djordjevic
Maja Đorđević i njen sin Mihailo su žrtve Nikolića

Nikolić je uhapšen 12. jula prošle godine nakon što je zadavio sina, pa nožem iskasapio bivšu ženu ispred zgrade Centra za socijalni rad u Rakovici. Monstrum je malog Mihaila davio na groblju, a potom ga doneo ispred socijalnog, bacio pred majčine noge, pa nasrnuo i na ženu. U krvavom pohodu, nasilnik je povredio i troje socijalnih radnika.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook.com/Maja Djordjevic
Presudio sebi u zatvoru

Žalio za detetom

Nikolić je pet i po meseci bio u pritvoru, a jedan od cimera bio mu je i Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

- Marko je stalno govorio da ne može da prežali što je ubio sina. Kad god bi ga pomenuo, suze bi mu krenule. Budio se noću, plakao za detetom, šetao gore-dole po ćeliji - ispričao je ranije za Srpski telegraf Milovan Stevanović, Nikolićev cimer.

Činjenice

  • Nikolić davio sina na groblju
  • dete tresnuo na beton ispred socijalnog
  • nožem izbo bivšu devojku Maju
  • povredio tri socijalna radnika
  • ubio se pet i po meseci kasnije

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading