Nju je Zlatan upucao u potiljak! Gabrijela trpela nasilje u prethodnom braku, Vasiljević je upoznao sa advokaticom koja je pokrenula postupak protiv bivšeg muža!

Autor:

Hronika

09.06.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabrijela Serano (36) druga je žrtva koju je Zlatan Vasiljević ubio u Vićenci nakon što je presudio bivšoj supruzi Lidiji Miljković, da bi se potom sam ubio, pišu italijanski mediji.

Nju je Zlatan upucao u potiljak! Gabrijela trpela nasilje u prethodnom braku, Vasiljević je upoznao sa advokaticom koja je pokrenula postupak protiv bivšeg muža!

Foto: Printscreen/ILGIORNALEDIVICENZA.IT

Gabriela Serano

Ona i Zlatan su, navodno, vezu započeli pre nekoliko meseci, a Gabrijela je iza sebe ima brak u kom je trpela nasilje.

Upravo je on upoznao sa svojom advokaticom Alesandrom Neri, kojoj je ispričala o problemima i maltretiranju koje je trpela, zbog čega su na sudu pokrenuta dva postupka.

- Pribavili smo nalog za civilnu zaštitu od suda u Padovi protiv supružnika gospođe Serano. Istovremeno, još uvek se protiv njenog supruga vodi krivični postupak za maltretiranje u porodici. Vest o Gabrijelinoj smrti predstavlja veliki šok za mene. Ona me je zamolila da nastavim sa postupkom razdvajanja. Trebalo je uskoro da imamo saslušanje. Sve je tako neverovatno - rekla je Neri.

Advokatica je prokomentarisala i da su, prema informacijama koje ona poseduje, Gabrijela i Vasiljević prekinuli vezu.

- Ne znam zašto su bili zajedno. Prema onome što ja znam, njih dvoje su prekinuli vezu, nisu se više zabavljali. Ne znam zbog čega su bili zajedno u automobilu - rekla je.

Na ovo pitanje i niz drugih istražitelji pokušavaju da dobiju odgovore.

Gabrijela je upucana u potiljak, njeno telo je ležalo na zadnjem sedištu "mazde" parkirane na obilaznici pored Vasiljevićevog, prenosi Ilgiornaledivicenza.it.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading