Republika donosi jezive detalje nove optužnice protiv Belivukovog klana: Evo kako su namamili i mučili Mitića (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Autor:

Hronika

08.06.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni klan predvođen Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čet grupi aplikacije Skaj u tajnim prepiskama organizovao je praćenje i potragu za ekipom Aleksandra Šarca koja ih je prema njihovim saznanjima progonila i bila im za petama, a sumnjali su da motre na njihovu bazu na stadionu Partizana iz stana u Humskoj ulici na poslednjem spratu jedne zgrade.

Republika donosi jezive detalje nove optužnice protiv Belivukovog klana: Evo kako su namamili i mučili Mitića (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Foto: Republika

Čim su to posumnjali kriminalni dvojac je sa braćom Budimir, Milošem i Markom, Srdjanom Lalićem, Bojanom Hrvatinom , Nebojšom Jankovićem i Dejanom Tešićem napravio raspored ekipa. 

"Raznećemo ga ako ne propeva sa četiri kile eksploziva pod dupe"

Belivuk koji koristi nadimke Soprano i Sop poručio je da će 4 kila eksploziva da postave žrtvi pod zadnjicu, pa da mesecima traźe njegove delove. 

Miljković zvani Mesar se nadovezuje: Do poslednje kapi ćemo da ih cedimo, dok Miloš Budimir poručuje da treba pripremiti još alata za višednevno svirepo mučenje žrtava.

- Kupićemo i brener i nova klješta.

Klan je u pohod na žrtve 10. avgusta 2020.  krenuo  zatamnjenim automobilima pozajmljenim čak o od najbliźih članova porodice , a podeli su motorole i pozicionirali se po dvojica ili trojica kod Zvezdinog stadiona , kod pumpe pored stadiona JNA, kod taksi stanice , a Belivuk i Miljković su svako svojim blindiranim kolima, sa obezbedjenjem u skodi iza njih krenuli kod advokata Dejana Lazarevića ka Lisičijem potoku. 

Mitić sedma žrtva

Republika

Foto: Republika

Nikola Mitić

Okrivljeni saradnik Bojan Hrvatin otkrio je da je u akciju bio uključen i Aleksa Stošić, a ispričao je da je Nikola Mitić pao dok je pratio Veljka i Marka svojom hondom. 

Usled saobraćajne gužve pripadnici klana najednom gube iz vida svoje vodje i zabrinuto  se oglašavaju preko motorole, a onda stiže poziv da dodju u drugu ulicu levo uz Beli Dvor jer su uhvatili Mitića. 

- Miljković je izašao iz kola i krenuo ka Mitiću" Šta me pratiš?", a on će samo : Šta, kao?, ne negirajući da ga prati. Marko ga udara odmah levom rukom i tu ga je zadrmao, skočio na njega i tada stižu Veljko i obezbedjenje i skaču svi na njega i odvode ga u bazu - rekao je Hrvatin na saslušanju u tužilaštvu , a sve je kasnije potvrdjeno kroz dešifrovanu prepisku dobavljenu iz Francuske koja je prikazana u novoj optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal protiv već optuženog klana za strašne zločine i za sada iz dve optužnice ukupno sedam ubistava. 

Udavili ga pa mu prerezali vrat

Po optužbi Budimir, Lalić i Tešić su Mitića odvezli u kuću strave u Ritopeku gde ih je čekao Draganić. Po Belivukovim i Miljkovićevim naredbama preko skaja Bidimir, Lalić i Draganić su Mitiću u skrivenoj prostoriji iza garaže prvo odsekli prst na nozi, a zatim ga udavili i nožem mu presekli vrat. Tešić se pobrinuo za kombi i odvezao ga na dubinsko pranje u zabačenu perionicu u Marinkovoj bari. Usmena svedočenja tužilaštvo potkrepljuje i kroz prepisku grupe i glasovne poruke koje su razmenjivali. 

Miljković na grupi otkriva da je Mitić "otkucao" ono što je njima trebalo.

- Sve je ispričao - kazao je Miljković. Od svih žrtava, pa i od Mitića klan je zahtevao da otkriju saradnike i daju im smernice ka njima, a jeziva svirepost se vidi kroz poruke.
Budimir Laliću poručuje da Mitića tuče po dupetu, a on mu odgovara da je već ostao bez prsta i da je gadno upropašten ali da i dalje veruje da će da se izvuče.

Miljković se smeje i kaže da je posle prsta i odsecanje ruke na redu, a Hrvatin će na to:

"Ostavite nešto i za noćnu"

Budimir nastavlja konverzaciju morbidnom porukom:

- Ha, ha daj ruku da pošaljemo njegovima.

Na kraju Miljković i Belivuk zadovoljno izvode zaključak da su neplanski rešili Mitića.

"Bilo je neplanski", stoji u Belivukovoj poruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kocta

08.06.2022 21:27

Оваквом медијском промоцијом обогаћујете машту и дајете идеје будућим генерацијама..... кримималаца.

Odgovori 11 1