SNIMAK HAPŠENJA SRBINA NA MALTI IZ DRUGOG UGLA: Četvorica ga jedva savladala, policajci popadali kao sveće (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

08.06.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sudu je rečeno da je on pobegao iz Srbije koristeći lažni hrvatski pasoš.

SNIMAK HAPŠENJA SRBINA NA MALTI IZ DRUGOG UGLA: Četvorica ga jedva savladala, policajci popadali kao sveće (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak hapšenja srpskog državljanin Nikole V. (33) koji je uhapšen juče na Malti posle četiri meseca bekstva, nakon što je učestovao u tuči u februaru ove godine u Marsaskali u kojoj je teško povređen jedan muškarac (29).

Kako se vidi na snimku, Nikola je u kupaćim gaćama, a njega pokušava da obuzda čak sedam policijskih službenika, dok pruža otpor prilikom hapšenja.

- Policija je, zajedno sa pripadnicima Jedinice za brze intervencije, saznala da je Srbin često dolazio u jedan lokalni klub i tako je lociran. Međutim, on je videvši policiju pokušao da pobegne. Policija je pokušavala da ga uhapsi, ali se on opirao hapšenju - prenosi ovaj portal i dodaje:

- Odbio je saradnju sa policijom i nakon svađe, počela je tuča između policajaca i Srbina koji ih je tom prilikom lakše povredio. U pitanju su četri pripadnika malteške policije koja su pokušala da ga obuzdaju.

Juče na sudu policijski inspektor Deril Far, izneo je da se srpski državljanin traži i u Srbiji zbog navodnog posedovanja i proizvodnje nelegalnog eksploziva i vatrenog oružja.

Na sudu je rečeno da je on pobegao iz Srbije koristeći lažni hrvatski pasoš.

Nikola je optužen da je 17. februara teško ranio jednog Maltežanina prilikom tuče u objektu Marsaskala, kao i da je narušio jadni red.

On je takođe optužen za korišćenje lažnog pasoša i davanje lažnih podataka 5. marta kao i za nasilni otpor hapšenju, napad, pretnje i lakše ranjavanja policajaca 5. juna.

Nikola se pred sudom izjasnio da nije kriv i zadržan je u pritvoru.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading