ZORAN MARJANOVIĆ OSTAO BEZ SVEDOKA, RAZLOG JE UŽASAN!

Autor: Republika

Hronika

09.01.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, niko od prijatelja niti njegovih bližnjih neće da brani pred tužilaštvom niti sudom. Svi se plaše da ne "pokvare" njegovu odbranu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Ubijena Jelena Marjanović i glavni osumnjičeni Zoran Marjanović

Porodica Zorana Marjanovića i njegovi prijatelji ne žele da izlaze pred tužilaštvo i daju iskaze koji bi na kraju poremetili Zoranovu odbranu.

Prema rečima izvora "Blica", jedini svedok kojeg je predložila odbrana Zorana Marjanovića jeste njegova snaja, inače dugogodišnja devojka njegovog brata Miloša, a čije će ispitivanje biti zakazano ove nedelje.

- Niko od ostalih članova porodice Marjanović ne želi da priča pred tužilaštvom o danu kada je Jelena nestala i ubijena, a kamoli o odnosima u kući sa Jelenom. Takođe, ni njihovi prijatelji ne žele da iznose detalje vezane za njihove odnose - priča izvor blizak istrazi u slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

Kako objašnjava, na odluku Marjanovića da ne stanu u odbranu njihovog sina i brata Zorana uticale su mnogobrojne kontradiktorne izjave Vladimira Marjanovića, ali i osumnjičenog Zorana, kao i strah da bi mogli da se odaju ako kažu samo jednu pogrešnu rečenicu.

Međutim, jedino ko je pristao da izađe pred tužioca i iznese detalje vezane za 2. april 2016, kada je pevačica ubijena, jeste Milica Marjanović, devojka koja se za Zoranovog brata Miloša udala nedelju dana pošto je Zoran završio u pritvoru zbog sumnje da je sa devet udaraca oštrim predmetom ubio Jelenu. Ipak, njeno ispitivanje neće mnogo uticati na odluku tužilaštva i suda da Zoran izađe iz zatvora.

- Ispitivanje svedoka ima najmanju dokaznu snagu u odnosu na veštačenja, analize... Samim tim, ni njeno ispitivanje neće bukvalno promeniti ništa kada je u pitanju ostanak Marjanovića u zatvoru - objašnjava naš sagovornik.

Kako kaže, njeno svedočenje mora biti u skladu s dokazima koje tužilaštvo ima.

- Zbog njene prevelike bliskosti sa Marjanovićima dovodi se u pitanje da li će i koliko njena izjava koju da pred tužiocem biti verodostojna. Ako se ispostavi da je slagala na saslušanju, protiv nje će onda biti pokrenut krivični postupak - naglašava sagovornik.

Od Milice Marjanović očekuje se da ispriča pred Višim tužilaštvom detalje vezane za Jelenino ubistvo i nestanak, ali i o odnosima ubijene pevačice sa ostalim članovima porodice.

Posle ubistva Jelene Krsmanović, Milica i njena majka bile su jedine koje su videle pevačicino beživotno telo. Milica Marjanović bila je i na spisku od devet svedoka koji su se nalazili u krivičnoj prijavi podignutoj protiv Zorana Marjanovića 15. septembra prošle godine, koji bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u slučaju koji se vodi protiv njega.

- Zbog čega Milicu nije pozvalo tužilaštvo kao svedoka, svima je i dalje nejasno - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading