POZNATO ZORANOVO STANJE! Osumnjičen da je ubio Snežanu u Barajevu, pa potom hteo i sebi da presudi

Autor:

Hronika

07.06.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari Urgentnog centra i dalje se bore za život Zorana P. koji je u nedelju u Barajevu nasmrt izbo bivšu partnerku Snežanu Simić (47), pa sebi isekao vrat i potkolenicu.

POZNATO ZORANOVO STANJE! Osumnjičen da je ubio Snežanu u Barajevu, pa potom hteo i sebi da presudi

Foto: ST/N. PANČIĆ

On je primljen u teškom stanju i nalazi se u životnoj opasnosti.

- Bili su u vabračnoj zajednici godinu dana, raskidali i nastavljali, razišli se pre 10 dana, on je sumnjao je ona našla drugog. Video je kako kosi travu u dvorištu kuće svojih roditelja gde se odselila nakon što je otišla od njega. Zatim je otišao svojoj kući, uzeo nož i vratio se u njeno dvorište. Imala je 9 uboda, a ovo je zločin iz strasti. Ubio je na licu mesta, a potom sebi presekao vrat i potkolenicu. U teškom je stanju, duboko se zasekao po vratu i izgubio mnogo krvi - rekao je izvor iz istrage za Telegraf.

Podsetimo, Zoran P. (51) iskasapio je u nedelju sa više od 10 uboda nožem svoju bivšu emotivnu partnerku Snežanu Simić (47) u dvorištu njene kuće u naselju Barajevo u Beogradu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, prerezavši grkljan.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Majka osumnjičenog ubice

Zločin se dogodio usred dana, oko podneva, a krvoproliće su videle Snežanine komšije, koje su pozvale policiju.

Gordana P, Zoranova majka, rekla je da je on radio i odjednom nestao, te da je ubrzo čula i da je ubio Snežanu.

- Bio je u garaži radio, onda je za pet minuta nestao. On je udario, ubio, sada je u bolnici, ne znam ni kako je ni šta je. Sve je bilo lepo, super i odjednom sam čula šta se desilo. Ne znam da su se oni svađali, nikad nije pričao da ima problem sa njom. Živela je ovde godinu dana posle ga je napustila. Onda je opet počela da dolazi ali nisu se svađali - rekla je Gordana.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Majka ubijene Snežane

Ljiljana, Snežanina majka rekla je da su se oni često svađali, ali da ovako tragičan ishod nije očekivala.

- Svađali su se i mirili, voleli su se. Policija kad je došla ona je bila mrtva. Došli su prvo njeni iz Doma zdravlja davali su infuziju. Policija je pitala da li je imala veliki nož u kući, a nije, on je doneo nož od svoje kuće. Bila je posečena sa obe strane kod rebara, na ruci je imala krv, nisu mi dali da vidim telo. Svađali su se, voleli su se. Nisam ovo očekivala. Uvek se javljao kad dođe - rekla je Ljiljana, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading