SLAVIO MATURU, PA POTEGAO NOŽ NA DRUGA! Tinejdžer pobegao sa lica mesta, policija ga odmah pronašla i uhapsila!

Autor:

Hronika

03.06.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom pretresa kod njega je pronađeno 13 paketića marihuane.

SLAVIO MATURU, PA POTEGAO NOŽ NA DRUGA! Tinejdžer pobegao sa lica mesta, policija ga odmah pronašla i uhapsila!

Foto: Profimedia

Napad nožem

Nakon haosa koji se desio na novosadsom Keju žrtava racije, sat vremena posle ponoći u noći između četvrtka i petka, kada je nožem povređen devetnaestogodišnji mladić iz Kucure, od strane A. Š. (17) iz Novog Sada, kako Kurir saznaje, do rasprave je došlo u toku samoinicijativne proslave mature, gde se konzumirala velika količina alkohola.

- Njih dvojica su bili u istom društvu. Posvađali su se iz samo njima poznatih razloga. Tada je sedamnaestogodišnjak izvadio nož i nasrnuo na drugara, nanevši mu teške telesne povrede. Nakon toga je pobegao sa lica mesta - kaže izvor Kurira.

Međutim, vrlo brzom i efikasnom akcijom inspektora novosadske policije, počinilac je identifikovan i odmah uhapšen u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom.

- Osumnjičeni je zatečen na ulici. Prilikom pretresa kod njega je pronađeno 13 paketića marihuane. On je inače već poznat policiji od ranije, jako problematičan maloletnik sa više krivičnih prijava - dodaje izvor.

Maloletnik A. Š. će, u zakonskom roku, biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading