SREŠĆEMO SE NEGDE OPET, TI I JA! Prijatelji se opraštaju od ubijenog pilota: Bio jednom jedan Vuk, tako počinje bajka (FOTO)

Autor:

Hronika

02.06.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno

SREŠĆEMO SE NEGDE OPET, TI I JA! Prijatelji se opraštaju od ubijenog pilota: Bio jednom jedan Vuk, tako počinje bajka (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Groblje

Prijatelji pilota Vuka Jolovića (30) koji je juče sahranjen na Novom bežanijskom groblju i dalje tuguju za njim nakon što ga je osumnjičeni Đura N. (23) izrešetao sa kalašnjikovim u nedelju u Jakovu kod Surčina.

Na društvenoj mreži Instagram jedan od Vukovih bliskih prijatelja okačio je niz zajedničkih fotografija sa brutalno ubijenim mladićem gde je između ostalog objavio i sliku sa groblja.

- Bio jednom jedan Vuk... Tako počinje bajka, takav je bio i tvoj život, bajkovit i nestvaran za poimanje običnog čoveka. 

Foto: Društvene mreže

Fotografija sa porukom

Podsetimo, osumnjičeni Đura N. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je satima iznosio odbranu. On je navodno priznao krivično delo, ali je tvrdio da se ne seća samog trenutka kad je ispalio hice. Osumnjičeni je naveo i da su ga Jolović i njegov brat maltretirali tri godine, a da misli da je to zato što on navija za Partizan, a oni navodno za Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading