KAVAČKI KLAN: Policajka posle ubistva na Vračaru bacila pištolj u kontejner?!

Autor: Novosti, Republika

Hronika

09.01.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska službenica Marija N., koja je bila u kolima sa Davorinom Baltićem kada je on ubijen na Vračaru saslušana je u nedelju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i puštena je da se brani sa slobode.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Viši sud joj nije odredio pritvor, ali joj je izrekao meru zabrane komunikacije sa svedocima, među kojima su i članovi porodice žrtve. 

Ova pripadnica MUP je posle ubistva bacila pištolj "glok" u kontejner, a sumnjalo se da je pripadao žrtvi. Marija N, koja radi u Policijskoj stanici na Vračaru je, u međuvremenu, suspendovana, i u toku je disciplinski postupak protiv nje.

Navedeno je da će odgovarati i za ometanje pravde, ali je tužilaštvo navodno, zbog nedostatka dokaza, odbacilo to krivično delo.

Pretpostavlja se da "glok" nije pripadao Baltiću, već Mariji, odnosno da ga je ona, pored službenog "CZ", nosila kao zaštitu i da ga je iz tog razloga bacila.

"Novosti" nezvanično saznaju da su završena neka od veštačenja pištolja koji je policajka bacila. Navodno, utvrđeno je da oružje nije korišćeno u likvidacijama, niti drugim krivičnim delima.

Baltić je izrešetan sa oko 60 metaka u ulici Internacionalnih brigada. Marija N. se spasla tako što je navodno otvorila vrata suvozača i bacila se na asfalt. Ona je te večeri bila u uniformi i, navodno, kako je ispričala neposredno posle ubistva, krenula je do Baltićeve kuće, kako bi svojoj kumi, supruzi žrtve, čestitala praznike.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading