NEZVANIČNA INFORMACIJE U ISTRAZI: Vuk je imao savršenu porodicu, ubio se zbog dugova?

Autor:

Hronika

01.06.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Vuka Grbovića pronađeno je u sredu u Zvezdarskoj šumi.

NEZVANIČNA INFORMACIJE U ISTRAZI:  Vuk je imao savršenu porodicu, ubio se zbog dugova?

Foto: instagram.com/printscreen

Vuk Grbović

Telo Vuka Grbovića (34) nađeno je obešeno u Zvezdarskoj šumi kod Opservatorije. U šumi je pronađen i Vukov automobil, a lociran je i njegov mobilni telefon. 

- Momak je imao savršen život. Imao je dvoje dece i ništa nije ukazivalo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi - ispričali su njegovi poznanici.

Prema nezvaničnim informacijama bliskim istrazi, Grbović se po svemu sudeći obesio zbog dugova. Kome je i zašto dugovao za nije poznato. Podsetimo, on je nestao u ponedeljak kad je krenuo na DIF da odbrani diplomski rad. Kolima je stao kod kafane u Zvezdarskoj šumi i potom mu se izgubio svaki trag. U potrazi za njim učestvovalo je više od 60 ljudi.

Krenuo očevim stopama

Njegov otac profesor Miljan Grbović dobro je poznato ime u evropskom sportu. Imao je priliku da radi sa brojnim sportistima, između ostalih i sa našim najboljim vaterpolistima, odbojkašima i košarkašima. Bio je deo stručnog štaba košarkaške reprezentacije Slovenije na Evrobasketu 2017. godine kada su osvojili titulu evropskog šampiona.

Vukov brat Veljko rekao je da je mladić misteriozno nestao u Zvezdarskoj šumi kad je pošao da odbrani diplomski rad na DIF-u.

- Pošao je kolima i verovatno je svratio do Zvezdarske šume kako bi se opustio pred diplomski. Tamo se parkrirao ispred kafića, a zatim nestao bez traga i glasa. Fakultet na koji se uputio pozvao je mog oca, koji je bivši profesor na istom, da ga pitaju gde je Vuk, zatim je otac zvao mog brata, ali on se od tada nije javljao - ispričao je posle Vukovog nestanka Veljko, prenosi Mondo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
RP

01.06.2022 14:41

Sram da vas bude