NAĐENO TELO VUKA GRBOVIĆA: Mladić se obesio, oglasio se i njegov brat Veljko!

Autor:

Hronika

01.06.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznali smo da je pronađeno njegovo telo... Molim vas za razumevanje - rekao je kratko V. G., brat V.G. (32) za kojim se dva dana tragalo u Zvezdarskoj šumi.

NAĐENO TELO VUKA GRBOVIĆA: Mladić se obesio, oglasio se i njegov brat Veljko!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Potreseni mladić bio je kod Zvezdarske šume u trenutku kada mu je javljeno da je tokom potrage za V.G. pronađeno obešeno telo mladića u šumi. On je kratko potvrdio da je pronađeno telo V.G. i da dalje ne može da priča.

Podsetimo, u Zvezdarskoj šumi oko 11 sati danas pronađeno je telo mlađe muške osobe.

U šumi je juče pronađen automobil nestalog mladića, a lociran je i telefon. Kako se saznaje, mladić se obesio.

Republika

Foto: Republika

Automobil obešenog mladića kod Zvezdarske šume

Podsetimo, V.G. nestao je prekjuče kada je krenuo na DIF da odbrani diplomski rad. Kolima je stao kod kafane u Zvezdarskoj šumi i potom mu se izgubio svaki trag. U potrazi za njim učestvovalo je više od 60 ljudi, piše Blic.

Kraj tela koje je danas pronađeno obešeno u Zvezdarskoj šumi pronađeni su telefon, novčanik i ključevi nestalog V. G. saznaje reporter "Telegrafa" na licu mesta.

Na licu mesta su ekipe policije, forenzike, ali i članovi porodice i familije nestalog V. G, među kojima su i njegov brat, kao i stric.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading