PRVE FOTOGRAFIJE IZ ZVEZDARSKE ŠUME: Automobil nestalog Vuka još uvek je parkiran, a POLICIJA identifikuje pronađen leš muškarca (FOTO)

Autor:

Hronika

01.06.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zvezdarskoj šumi još uvek se traga za nestalim Vukom Grbovićem. Danas je tokom potrage za njim nađeno telo za sada još uvek nepoznate osobe muškog pola.

PRVE FOTOGRAFIJE IZ ZVEZDARSKE ŠUME: Automobil nestalog Vuka još uvek je parkiran, a POLICIJA identifikuje pronađen leš muškarca (FOTO)

Foto: Republika

Vuk Grbović (34) nestao je u utorak, a poslednji put viđen je u Zvezdarskoj šumi.

Danas je na istom mestu pronađeno beživotno telo mladića.

Republika

Foto: Republika

Kola nestalog Vuka

Grbović, koji je nestao u Zvezdarskoj šumi u utorak, sin je poznatog kondicionog trenera Miljana Grbovića. Istraga za nestalim momkom je i dalje u toku.

Vukov brat Veljko rekao je da je mladić misteriozno nestao u Zvezdarskoj šumi nakon što je pošao da odbrani diplomski rad na DIF-u.

Republika

Foto: Republika

Apel

Kod bara se i dalje nalazi njegov automobil, a na drveću i klupama u šumi su zalepljeni apeli.

Republika

Foto: Republika

Zalepljen papir o potrazi na klupi

Podsećamo, juče je u šumi u Mirijevu pronađeno još jedno telo. Pronađen je Nemanja J. (33) koji je nestao 13. maja ove godine, preneo jeTelegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Opanak

01.06.2022 13:02

Ljudi moji, o cemu se ovde radi, pa nema dana da neko ne nestane, sta se ovo desava i sta jod treba da se dogodi pa da se eskaliraju zitelji Srbije, na oprez i brzu reakciju cim vide bilo sta sumljivo. Nastavi li ovim tempom nama rat ne treba, 2000 u saobracaju i preko 500 `nestalih` je ucinak ozbiljnog rata godisnje??? Zakon mora odmah da uvede bar dozivotnu kaznu teskog rada za ubice i isiledzije, ovo je izgubilo svako smisao da se zajednica bavi kriminalcima, a zrtve odose pod zemlju?!?! Apel svim sugradjanima na povecan oprez na ulicama, i na reakciju bez odlaganja, prijavu poiciji svake sumnje!!