TRAGIČNO SKONČALA! Danas osuđena Jelena je deviznu penzionerku iz Zemuna MUČILA satima, da bi je na kraju spakovala u kofer i zapalila!

Autor:

Hronika

01.06.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je donesena presuda za strašan zločin ubistva penzionerke Majde Garović iz 2019. godine koji je uzdrmao Srbiju.

TRAGIČNO SKONČALA! Danas osuđena Jelena je deviznu penzionerku iz Zemuna MUČILA satima, da bi je na kraju spakovala u kofer i zapalila!

Foto: facebook.com/Jelena Špagović/Majda Garović/pixabay.com

Jelena Špagović (28) za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (81) iz Zemuna osuđena je danas prvostepenom presudom na 30 godina zatvora u Višem sudu u Beogradu. Nakon što je doneta presuda, osuđena je rekla da nema šta da kaže.

Više javno tužilaštvo dokazalo je da je ćerka tragično preminulog političara Saše Dujovića usmrtila na jeziv način, iz koristoljublja imućnu staricu, u junu 2019. godine i nakon toga hladnokrvno otišla u tržni centar u kupovinu, pa u kafić na limunadu sa sinčićem i bivšim suprugom. 

Špagovićeva je žrtvu ubila jer nije imala novac da joj vrati koji je bila pozajmila od nje, a nakon što je usmrtila ukrala je zlatni nakit sa nje i prodala ga.

Republika

Foto: facebook.com/Majda Garovic

Ubijena Majda

16. juna 2019. prijavljen je nestanak Majde Garović, ubrzo je utvrđeno da su nađeni njeni posmrtni ostaci i tada je klupko zločina počelo da se odmotava. Dve nedelje kasnije, policija je uhapsila Jelenu Špagović, medicinsku sestru, osumnjičenu da je ubila Majdu, a njenog brata Momčila Dujovića zbog sumnje da joj je pomagao.

Ugljenisano telo penzionerke Majde Garović nađeno je 20. juna 2019. godine u kontejneru u Krčedinu, nekoliko dana posle prijave nestanka. Prema optužnici, Majdu je komšinica Jelena Špagović prvo udarila šoljom u potiljak, a onda i drugim posuđem, posle čega je žena obilno iskrvarila.

Više javno tužilaštvo je u optužnici istaklo da je Jelena Majdu tukla do smrti i da je potom spakovala u kofer i prevezla do Krčedina gde je zapalila u kontejneru. Zločin je otkrio meštanin.

Epilog teškog zločina jeste da je optuženoj Jeleni Špagović za teško ubistvo devizne penzionerke Majde Garović izrečena je danas prvostepena presuda, kazna zatvora od 30 godina. Odluku je donelo Veće Višeg suda u Beogradu, a Više javno tužilaštvo je u svojoj završnoj reči od suda zatražilo da Špagovićevu osudi na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, za krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading