ĐAVO NAM JE U KUĆI, MORA HITNO DA IZAĐE! Jezivi detalji zlostavljanja deteta kod Mladenovca

Autor:

Hronika

31.05.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo saopštilo da će istražiti slučaj jezivog obreda "isterivanja đavola" iz devojčice sa autizmom

ĐAVO NAM JE U KUĆI, MORA HITNO DA IZAĐE! Jezivi detalji zlostavljanja deteta kod Mladenovca

Foto: printscreen

Na snimak horora iz sela Kovačevac kod Mladenovca na kojem ženska osoba, navodno natprirodnih moći, "isteruje đavola" iz devojčice sa autizmom, vičući i urlajući na nju, dok njenu majku drži jedan muškarac da ne bi prišla i prekinula nesvakidašnji obred, reagovalo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Tim povodom dat je nalog policiji da prikupi sve podatke i obaveštenja, da obavi razgovore s licima koja su učestvovala u događaju od 22. maja. Naloženo je da policija o svemu dostavi izveštaj tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno o daljem postupanju - rekli su iz VJT za Srpski telegraf.

Puna zaštita za porodicu

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu je, kao organ starateljstva, upoznat s ovim slučajem i događajem u Mladenovcu i za medije su poručili da preduzimaju sve mere i aktivnosti u daljoj zaštiti dece i porodice u skladu sa procenom, potrebama i aktuelnom situacijom.

Republika

Foto: printscreen

Isterivanje đavola

TORTURA

Meštani ovog inače mirnog sela kod Mladenovca znali su da se njihova komšinica bavi izvođenjem nekih specijalnih rituala i da tvrdi da može da izleči ljude i odagna loše signale iz njihove okoline, ali nisu znali šta im konkretno radi dok nisu videli njen snimak sa bolesnom devojčicom na društvenim mrežama. Svi su šokirani prizorom, a za Srpski telegraf su prepričali da su policajci takođe bili zapanjeni onim što su videli svojim očima.

- Bliži komšija "isterivačice đavola" pozvao je policiju koja je stigla na lice mesta sa ekipom Hitne pomoći, gde su zatekli zastrašujući ritual, koji je i dalje trajao. Ljudi nisu mogli da veruju šta vide i brzo su prekinuli torturu. Žena koja je u okolini poznata po navodnom pomaganju ljudima u nevolji vikala je prestravljenoj curici da sve radi za njeno dobro. Osim devojčice, traumu su doživeli i njeni bratić i sestrica, koji su sve gledali. Majku sa decom odvezli su u Beograd u Sigurnu kuću - ispričao je naš izvor.

Meštani Kovačevca kažu da se majka sa troje dece posle svađe sa porodicom nedavno doselila u njihovo mesto i smestila upravo kod žene koja je ubedila da može da izleči njenu ćerku posebnim metodama i da odagna đavola koji je zaposeo dete.

- Te dve porodice upoznale su se pre nekoliko meseci na jednoj klinici, kada je majka dovela autistične ćerke kod lekara. Majka se žalila devojci iz Kovačevca, koja inače ima samo 16 godina, da nema gde da živi, pa joj je ova ponudila krov nad glavom. Ta devojka je otišla u Beograd sa svojim stricem po nesrećnu ženu i njenu decu i svi su došli u Kovačevac.

Republika

Foto: printscreen

Isterivanje đavola

Snimao da bi neko reagovao

Komšija "isterivačice đavola" snimak jezivog obreda nad bolesnom devojčicom objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk i objasnio šta je bio njegov cilj.

- Snimak sam morao objaviti javno da bih ovakvim potezom naterao nadležne institucije da urade nešto povodom ovog slučaja - dodao je očevidac.

 

SVEĆE I IKONE

Međutim, jednog dana se devojka vratila iz crkve, govoreći:

- Bog mi je rekao da nam je đavo u kući, mora što pre da izađe.

Pošto je njena porodica uverena da ona ima natprirodne moći, predložili su da izvede obred i izleči devojčicu - kaže komšija.

Kako dalje objašnjava, čitav prizor bio je toliko zastrašujuć da mu je u jednom trenutku pozlilo:

- Sve se odigravalo u dvorištu, a oko devojčice su bile postavljene ikone i gorele su sveće. Jadna majka je pokušavala na sve načine da se približi deci, koja su vrištala od straha, ali nije joj dozvoljavao prosedi muškarac, koji je stric te vračare.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading